Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedinfra-suite

CAD Virtualisatie

Steeds meer organisaties zien de voordelen van het virtualiseren van CAD software. De ontwikkelingen van virtualisatie technologieën in combinatie met CAD software hebben forse stappen voorwaarts gezet waardoor een gevirtualiseerde, efficiënte, multi-user CAD-omgeving nu een aantrekkelijk alternatief is ten opzichte van de traditionele CAD-omgeving. Wij bieden ondersteuning bij het virtualiseren van uw CAD-omgeving.

De voordelen van virtualisatie

Dankzij virtualisatie kunt u resources centraliseren, operationele- en beheerkosten verlagen en productiever samenwerken, met behoud van de robuuste veiligheid en controle die is vereist. In tegenstelling tot een omgeving met meerdere workstations met elk hun eigen (CAD) software installaties, worden alle applicaties in een gevirtualiseerde oplossing beheerd als enkele instantie.

ICT omgeving centraal te managen

In een omgeving met de CAD software lokaal op de workstations geïnstalleerd, moet elke update of aanpassing van applicatie of add-ons op elke werkplek afzonderlijk worden uitgevoerd. In een gevirtualiseerde omgeving kan dit in één keer worden uitgevoerd. Dit geldt tevens wanneer het gaat om upgraden van hardware.

 

Naast centralisatie van de applicaties worden tevens alle gegevens gecentraliseerd. Hierdoor hoeft de data nooit de beveiligde server omgeving te verlaten. Het enige dat wordt verstuurd naar de workstations of remote devices zijn toetsaanslagen, pixel veranderingen en muisbewegingen.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze dienst?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over de CAD Virtualisatie?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 322 33

Kies een locatie

Europa

Wereld