Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-aviation-suite

Airpalette eTOD

De “airpalette” eTOD oplossing is de enige terrein en obstakel data leverantie service die de hoge resolutie satelliet beelden van Amerikaanse bedrijf DigitalGlobe’s, 3D terrein informatie (wereldwijde dekking) en 3D ruimtelijke informatie beheer technologie van NTT DATA, combineert.

Focus op NTTDATA’s airpalette eTOD (electronic Terrain & Obstacle Data)

Met de “airpalette” eTOD oplossing is het mogelijk om laatste en meest gedetailleerde terrein en obstakel data te gebruiken om de nauwkeurigheid en efficiëntie van vlieg baan obstakel verificatie van vlucht procedure ontwerp te verbeteren. De eTOD oplossing is in overstemming met de relevante ICAO documentatie (Annex 4, 11, 14, 15 en Doc 9881). eTOD is de terrein en obstakel data leverancier met de hoogste resolutieniveau (31cm - 50 cm wereldwijd).

Directe data uitwisseling
Soepele overgang van de procedure ontwerp tool naar andere software voor bevestiging of simulatie. Vermindert de kans op menselijke fouten door het tonen van de uitgewisselde data.

Rond 2015 moeten alle ICAO luchtvaartdiensten deze data verzamelen voor: Baken gebaseerde procedure ontwerp, PBN procedure ontwerp, Defecte motor procedure ontwerp, geluidoverlast verlagend procedure ontwerp, Drift-down Procedure, Luchtdrukregelingsstoringsontsnappingsroute, luchthavens voor onbemande vliegtuigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • In overeenstemming met ICAO Annex-15, RTCA DO-276B, RTCA DO-272C, EUROCAE ED-98(A),FAA AC-150-5300/18(B)
  • Wereldwijde dekking - hoge resolutie satelliet data
  • Ondersteund kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole
Youtube thumbnail

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Airpalette eTOD?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld