Naar hoofdinhoud

NedBrowser

Het knooppunt voor volledige en betrouwbare geografische en administratieve informatie

Robuust platform van geografische en administratieve gegevens. Dé plek om op zoek te gaan naar informatie die volledig en betrouwbaar is.

NedBrowser is een robuust platform dat voorziet in de informatiebehoefte van uw medewerkers. Als knooppunt van geografische en administratieve gegevens is het dé plek om op zoek te gaan naar informatie die volledig en betrouwbaar is.

NedBrowser voorziet in die behoefte doordat de gebruiker in staat is met enkele muisklikken informatie over een locatie te vinden. Zoeken op adres, raadplegen van bestemmingsplannen en het tonen van kadastrale informatie zijn voorbeelden van toepassingen die NedBrowser eenvoudig mogelijk maakt.

Uw partner voor een geavanceerde GIS viewer

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om u te ondersteunen uw werkprocessen te optimaliseren.

software autodesk cadac

NedBrowser-software

Profiteer van de voordelen van onze geavanceerde software.

Bekijk software
training courses cadac nedgrahics

NedBrowser-trainingen

Breng uw kennisniveau naar een hoger niveau.

Bekijk trainingen
cadac experts

NedBrowser-experts

Profiteer van de kennis en ervaring van een expert.

Bekijk experts
cadac customised services

NedBrowser-diensten

Werk beter met NedBrowser dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
nedbrowser-ingebruik-1280

Gebruiksgemak

NedGraphics heeft veel aandacht besteed aan de gebruikersinterface, zodat gebruikers snel vertrouwd raken met NedBrowser. Na een administratieve zoekopdracht of via een selectie op de kaart worden de zoekresultaten overzichtelijk getoond. Administratieve relaties, zoals perceel – eigenaar – bewoner, vindt u via een overzichtelijk menu.

Organiseer gegevens, zoekresultaten, rapportages en andere functionaliteiten welke u wil en geef toegang per gebruiker of gebruikersgroep. Met de redline-functionaliteiten kunt u tekeningen en opmerkingen op de kaart zetten en voor uzelf en collega’s bewaren. 

Wilt u meer weten over deze krachtige oplossing?
Neem contact met ons op

nedbrowser-stadskantoor-enschede-1280

Aansluiten op gegevensbronnen

NedGraphics levert de software. De inhoud, zowel geo-informatie als administratieve gegevens, komt uit uw bestaande applicaties. Hiervoor sluit NedBrowser aan op een gegevensmagazijn zoals NedMagazijn.

NedBrowser speelt daarnaast in op de groeiende behoefte om externe en interne data via webservices te ontsluiten. De OGC standaarden WMS, WMTS en WFS worden ondersteund zodat bijvoorbeeld alle data van Publieke Dienstverlening op de Kaart (PDOK) in samenhang met uw eigen gegevens kan worden getoond. 

De kenmerken van NedBrowser

 • Krachtige beheeromgeving

  NedBrowser beschikt over een uitgebreide, web-based, beheeromgeving. Hierdoor kunnen eenvoudig thema’s worden ingericht.

 • Centrale informatievoorziening

  Dankzij de web-based technologie zet u NedBrowser eenvoudig organisatiebreed in.

 • Open Source-technologie

  De kaartmotor van NedBrowser is gebaseerd op GeoTools. Hierdoor profiteert u van de innovatie in de Open Source GIS-platformen.

 • Informatie uit cyclorama’s

  Bekijk kwalitatief hoogwaardige 360°-panoramabeelden, van diverse leveranciers.

 • Gebruikersbeheer

  De verschillende gebruikers en gebruikersgroepen krijgen afhankelijk van de instellingen wel of geen toegang tot informatie en functionaliteit.

 • Veilig

  NedBrowser ondersteunt doelbinding, autorisatie tot op attribuutniveau. Alle StUF vraag-en-antwoordberichten worden gelogd.

Werkt onze aanpak ook voor u?

Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld