Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

NedBRK

Beschik over actuele Kadastrale gegevens in eigen huis. Met NedBRK van Cadac Group heeft u de volledige beschikking over Kadastrale gegevens in uw eigen omgeving. De Basisregistratie Kadaster is vernieuwd en het informatiemodel IMKAD 2.3 is vastgesteld. De BRK Levering 2.0 is op dit vernieuwde informatiemodel gebaseerd. De structuur en compleetheid van de door NedBRK binnengehaalde Kadastergegevens maakt het voor uw organisatie mogelijk om een compleet beeld te krijgen. Met NedBRK profiteert u van alle verbeteringen van de nieuwe BRK Levering 2.0. Klaar voor BRK Levering 2.0?

Maak gebruik van de verbeteringen met NedBRK

 

2022 is een transitiejaar, waarin de BRK Levering 1.0 wordt uitgefaseerd en u gebruik kunt gaan maken van de verbeterde BRK Levering 2.0 van Het Kadaster. Met NedBRK van Cadac Group kunt u op gestandaardiseerde wijze de BRK Levering 2.0 inlezen ten behoeve van diverse werkprocessen.

 

Opslaan in uw gegevensmagazijn

 

NedBRK kan worden aangesloten op de afgifteservice van het Kadaster of op uw Enterprise servicebus.

NedBRK haalt de BRK Mutatieleveringen bij het Kadaster op en verwerkt deze in een eigen database. Van hieruit kunt u ook NedMagazijn voeden en actuele kadastrale gegevens tonen in de GIS-viewers NedBrowser en NedGlobe en in bulk bevragen.  

Uiteraard kan NedBRK ook BRK Standleveringen verwerken, welke geladen kunnen worden in NedMagazijn.

 

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedBRK?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld