Naar hoofdinhoud

Cadac Modules

Een continu doorlopend BIM-proces

De verbindende schakel tussen bouw en productie

Cadac Modules Suite is een grensverleggende cloud-oplossing voor de verbinding tussen bouw en productie. De software is gericht naar alle betrokken disciplines van het gehele bouwproces, waaronder ook productie. Deze software helpt u het gat te dichten tussen het bouwkundig ontwerp en de aansturing van productie zodat uw projecten binnen het voorziene budget passen en u ze op tijd kunt afleveren.

Niet enkel voor de bouwindustrie, maar ook voor fabrikanten en Inventor-gebruikers biedt Cadac Modules een enorme meerwaarde. Stap over van maatwerk naar configure-to-order (CTO). Op basis van jarenlange ervaring in de bouw en installatietechniek ontwikkelden we Cadac Modules. De Cadac Modules Suite bestaat uit diverse onderdelen en tools. Laat Cadac u begeleiden in de juiste keuze. Ongeacht hoe ver u staat met de digitalisering of de grootte van uw bedrijf, wij helpen u met het realiseren van betere resultaten dankzij onze software, trainingen, ons expertplatform of diensten op maat, zowel voor de bouw als de werktuigbouw.

Maximale resultaten met Cadac Modules

Voor de beste resultaten met Cadac Modules heeft u meer dan alleen software. Laat u adviseren, begeleiden en opleiden door middel van onze experts, diensten en trainingen.

software-store

Modules-software

Koop Cadac Modules-software tegen een voordelige prijs.

Bekijk software
diensten-trainingen-cadac-360x231

Modules-trainingen

Krijg de juiste skills onder de knie tijdens een van onze trainingen.

Bekijk trainingen
cadac experts

Modules-experts

Zet de geavanceerde kennis van een expert in.

Bekijk experts
diensten cadac

Modules-diensten

Zet Cadac Modules optimaal in dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
thumbnail-modules-1280

Modulair bouwen & product georiënteerd-denken

Cadac Modules in de bouw

Modulair bouwen is de methode om de huidige uitdagingen in de bouwindustrie te adresseren. Door modulair te bouwen kunt u kostbare procesoptimalisatie en tijdswinst boeken. Met de Cadac Modules Suite kunt u projectrisico’s verminderen en naar voren in het proces halen zodat wijzigingen minder tijd en geld kosten.

Naast modulair bouwen, stelt Cadac Modules u in staat om product-georiënteerd te denken. Door een bouwwerk niet als geheel, maar als een som van elementen te beschouwen, krijgt elk element de aandacht die het behoeft. Door een bouwwerk op deze manier te benaderen wordt er niet vanuit gemak of tijdsdruk gekozen om de gehele tekening goed te keuren. Met Cadac Modules Suite kunt u producten de juiste aandacht geven en uw projectrisico verminderen.

Bovendien kunt u met Cadac Modules Project uw BIM-model presenteren met de Microsoft Hololens. Deze AR/VR-feature is ontwikkeld voor opdrachtgevers en eindgebruikers zodat ze een goede beleving krijgen van datgene wat zij kunnen verwachten. Zo kunnen chirurgen hun eigen operatiekamers inrichten of krijgt een accountant een veel beter beeld van zijn werkplek. Schakel deze feature in met de hulp van onze experts, d.m.v. een training of dankzij onze diensten.

modules robot

Klantspecifieke oplossingen volledig standaardiseren

Cadac Modules voor fabrikanten

Een configureerbaar en modulair productportfolio betekent dat u uw klanten reeds optimaal uitgedachte, gemakkelijk schaalbare producten kunt aanbieden die bovendien slimmer, efficiënter en selectiever onderhouden kunnen worden, waardoor de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch lager kan worden. Uw klanten kunnen, al dan niet begeleid door een sales medewerker (guided selling), hun productsamenstelling configureren.

Naast dat er direct voor uw klant een mooi opgemaakte offerte met een duidelijke prijsstelling beschikbaar is, die zich ook aanpast op basis van wijzigingen in de configuratie, staan voor uw organisatie direct de 3D-productiemodellen, diverse BIM-exports (Autodesk Revit en/of open BIM-standaard IFC), productbladen en de Bill-of-Materials (BOM) klaar. De configurator is ingericht op basis van uw product- en systeemkennis, waardoor u bovendien zeker weet dat het geconfigureerde product geproduceerd kan worden.

bim-hilti-3d-modelling-1280

Documenteer, configureer, volg op en lokaliseer uw project van begin tot einde

Met Cadac Modules Suite beschikt u over een innovatief cloud-platform dat inzage, controle en overzicht biedt over de gehele loop van uw projecten. Cadac Modules Suite bestaat momenteel uit vier modules die u van projectinitiatie tot en met renovatie, recycling of sloop kan inzetten.

Onder andere Hilti, wereldwijd toeleverancier aan bouwbedrijven en installateurs, rekende op Cadac om hen te helpen met BIM. Wij integreerden Cadac Modules Configure in Hilti’s bedrijfsproces waardoor de salesmedewerkers nu snel en eenvoudig een beugelsamenstelling kunnen configureren. Met slechts enkele klikken zijn de prefabtekeningen gereed voor de fabrikant van de beugels. Zo kunnen ze direct op de bouwplaats gemonteerd worden.

Cadac heeft de nodige middelen in huis om uw BIM-proces of productontwikkelingsproces te optimaliseren

Door de Cadac Modules Suite of een van de modules Project, Configure, Lifecycle of Track & Trace te integreren in uw bedrijfsproces, ontwerpt u effectiever en produceert u efficiënter tijdens de uitvoerings- en productiefase. Met Cadac Modules zet u een streep door de spraakverwarring die kan ontstaan tussen het toepassen van objecten in een BIM-omgeving en het produceren van het object.

Bent u actief in de werktuigbouw? Dan verliest u dankzij Cadac Modules minder tijd met het maken van offertes, u haalt afgesproken levertijden en complex maatwerk komt niet meer voor. Zo beantwoordt u aan de vraag van uw klanten namelijk concurrerend zijn t.o.v. lageloonlanden, snelle offertes en zo laag mogelijke kosten.

Cadac evolueerde van softwareverkoper tot digital enabler. Vandaag ontwikkelen we software, verkopen we software, bieden we diensten op maat, geven we trainingen en voorzien we een platform met Autodesk-experts. Ongeacht uw bedrijfsgrootte of digitaliseringsfase, Cadac heeft de nodige middelen in huis om uw BIM-proces of productontwikkelingsproces te optimaliseren.

Benieuwd wat Cadac Modules voor uw organisatie kan betekenen? 

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

hilti bim to field

Hilti

BIM’men is een proces waarbij je partners nodig hebt. Specialisten die ook de noodzaak van verandering onderschrijven en durven te investeren in digitalisering. Cadac heeft de slag gemaakt van softwareleverancier naar digital enabler.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

whitepaper roadmap to model-centric working

Whitepaper | Een stappenplan voor modelgericht werken

Dit whitepaper laat zien dat u stappen moet ondernemen op het gebied van uw digitale volwassenheid.

Download whitepaper
cadac whitepaper het gebouw als product

Whitepaper | Het gebouw als product

In dit whitepaper leest u waarom de bouwsector op het gebied van productiviteit, innovatie en winstgevendheid nog steeds mijlenver achterblijft.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld