Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Cadac Make Experience

Digitalisering is in volle gang in de maakindustrie, de bouw en de overheid. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt, verandert radicaal. De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vereist nieuwe ontwerp- en productiemethoden.

Daarom hebben we het Cadac Lab opgezet op ons hoofdkantoor in Heerlen, een innovatieve werkplaats waar we CAD en CAM verbinden en ontwerpen testen op maakbaarheid en kwaliteit. Ook kunt u praktisch kennismaken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

Grijp deze unieke kans om praktisch kennis te maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces in het Cadac Lab. Deze rondleiding ter waarde van €1.000,- is voor u kosteloos en biedt ruimte aan maximaal drie personen per bedrijf. Wij adviseren om maximaal één aandachtsgebied per sessie te kiezen.

  • Nieuwste innovaties
  • Optimaliseer productontwikkelingsproces
  • Kosteloos
highspeed

Highspeed Machining / Rapid Tooling

Ontdek direct hoe u sneller en efficiënter kunt produceren door het toepassen van de Autodesk high-end CAM software, zoals Autodesk Powermill en FeatureCAM.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerMill, FeatureCAM, InventorCAM en Fusion 360.

lightweighting

Lightweighting

Beleef hoe de combinatie van Generative Design en Additive Manufacturing uw producten lichter en sterker maken.

Maak praktisch kennis met Autodesk Fusion 360 en Netfabb.

hybrid manufacturing

Hybrid Manufacturing

Tijdens deze sessie ontdekt u de opzet en voordelen van hybrid manufacturing. In het Cadac Lab hebben we de beschikking over een Kuka robot, die is ingericht als hybrid manufacturing machine; ofwel een combinatie van een 3D-printer en een freesmachine.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerMill en Netfabb.

robotics

Robotics

Ondervind de toepassingen van robotica in de mechanische productie in real-time. Binnen het Cadac Lab kunnen we u live laten ervaren hoe een robot kan worden ingezet in het manufacturing proces, aangestuurd door Autodesk PowerMill software.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerMill.

internet of things

Internet of Things

Niet alleen mensen zijn online, ook steeds meer producten en machines. Want door ook die te koppelen aan internet kunnen we waardevolle gegevens verzamelen tijdens gebruik. Op basis van onze showcase machine; "The Big Data Machine" zult u zich een eerste, pragmatisch beeld vormen van de architectuur en toepassingen van Internet of Things (of "IoT") in de machinebouw. We nemen u mee in de wereld van IoT, vanaf de fysieke machine tot aan "voorspellend onderhoud ofwel predictive maintenance" op basis van artificial intelligence in de cloud.

Maak praktisch kennis met Big Data Machine, Microsoft Azure, IBM Node-RED.

digital inspection

Digital Inspection

Meten is weten; dat is al lang een belangrijk gegeven. Zie in deze sessie hoe de Autodesk PowerInspect software u helpt bij het efficient inspecteren van producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Faro 3D-laserscan arm in het Cadac Lab.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerInspect.

reverse engineering

Reverse Engineering

Ervaar de stappen binnen reverse engineering. Vanaf een scan, gemaakt met onze Faro 3D-laserscanner, wordt het proces van reverse engineering live uitgelegd en getoond.

Maak praktisch kennis met Autodesk Powershape, Fusion 360 en de Faro 3D-laserscanner.

augmented reality and virtual reality

Virtual Reality / Augmented Reality

Vorm een beeld van de mogelijkheden van VR en AR, toegepast in het technische ontwerpproces. Door middel van live voorbeelden op basis van Autodesk en Unreal software zal e.e.a. worden toegelicht en onderbouwd.

Maak praktisch kennis met Autodesk VRED en Unreal.

Cadac Make Experience

Ontdek alle mogelijkheden van uw software en optimaliseer uw ontwerp- en productieproces.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over Cadac Make Experience?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld