Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

Cadac Make Experience

Digitalisering is in volle gang in de maakindustrie, de bouw en de overheid. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt, verandert radicaal. De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vereist nieuwe ontwerp- en productiemethoden.

Daarom hebben we het Cadac Lab opgezet op ons hoofdkantoor in Heerlen, een innovatieve werkplaats waar we CAD en CAM verbinden en ontwerpen testen op maakbaarheid en kwaliteit. Ook kunt u praktisch kennismaken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

Grijp deze unieke kans om praktisch kennis te maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces in het Cadac Lab. Deze rondleiding ter waarde van €1.000,- is voor u kosteloos en biedt ruimte aan maximaal drie personen per bedrijf. Wij adviseren om maximaal één aandachtsgebied per sessie te kiezen.

  • Nieuwste innovaties
  • Optimaliseer productontwikkelingsproces
  • Kosteloos
highspeed-640

Highspeed Machining / Rapid Tooling

Ontdek direct hoe u sneller en efficiënter kunt produceren door het toepassen van de Autodesk high-end CAM software, zoals Autodesk Powermill en FeatureCAM.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerMill, FeatureCAM, InventorCAM en Fusion 360.

lightweighting-640

Lightweighting

Beleef hoe de combinatie van Generative Design en Additive Manufacturing uw producten lichter en sterker maken.

Maak praktisch kennis met Autodesk Fusion 360 en Netfabb.

hybrid-manufacturing-640

Hybrid Manufacturing

Tijdens deze sessie ontdekt u de opzet en voordelen van hybrid manufacturing. In het Cadac Lab hebben we de beschikking over een Kuka robot, die is ingericht als hybrid manufacturing machine; ofwel een combinatie van een 3D-printer en een freesmachine.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerMill en Netfabb.

robotics-640

Robotics

Ondervind de toepassingen van robotica in de mechanische productie in real-time. Binnen het Cadac Lab kunnen we u live laten ervaren hoe een robot kan worden ingezet in het manufacturing proces, aangestuurd door Autodesk PowerMill software.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerMill.

internet-of-things-640

Internet of Things

Niet alleen mensen zijn online, ook steeds meer producten en machines. Want door ook die te koppelen aan internet kunnen we waardevolle gegevens verzamelen tijdens gebruik. Op basis van onze showcase machine; "The Big Data Machine" zult u zich een eerste, pragmatisch beeld vormen van de architectuur en toepassingen van Internet of Things (of "IoT") in de machinebouw. We nemen u mee in de wereld van IoT, vanaf de fysieke machine tot aan "voorspellend onderhoud ofwel predictive maintenance" op basis van artificial intelligence in de cloud.

Maak praktisch kennis met Big Data Machine, Microsoft Azure, IBM Node-RED.

digital-inspection-640

Digital Inspection

Meten is weten; dat is al lang een belangrijk gegeven. Zie in deze sessie hoe de Autodesk PowerInspect software u helpt bij het efficient inspecteren van producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Faro 3D-laserscan arm in het Cadac Lab.

Maak praktisch kennis met Autodesk PowerInspect.

reverse-engineering-640

Reverse Engineering

Ervaar de stappen binnen reverse engineering. Vanaf een scan, gemaakt met onze Faro 3D-laserscanner, wordt het proces van reverse engineering live uitgelegd en getoond.

Maak praktisch kennis met Autodesk Powershape, Fusion 360 en de Faro 3D-laserscanner.

ar-vr-lab-640

Virtual Reality / Augmented Reality

Vorm een beeld van de mogelijkheden van VR en AR, toegepast in het technische ontwerpproces. Door middel van live voorbeelden op basis van Autodesk en Unreal software zal e.e.a. worden toegelicht en onderbouwd.

Maak praktisch kennis met Autodesk VRED en Unreal.

Cadac Make Experience

Ontdek alle mogelijkheden van uw software en optimaliseer uw ontwerp- en productieproces.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over Cadac Make Experience?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld