Alle asset informatie vanuit meerdere systemen in één overzicht

Ontdek de meest vernieuwende en kosteneffectieve oplossing om alle gepubliceerde asset informatie in één overzicht te presenteren.

Geïnteresseerd in een onmiddellijke effectiviteit en lagere kosten voor uw operationele- en onderhoudsteams?

Bekijk webinar recording Stel een vraag

Alle asset informatie vanuit meerdere systemen in één overzicht

Geactualiseerde informatie over assets is cruciaal voor elke operationele afdeling en vormt het eerste aanspreekpunt bij onderhoudsprojecten of incidenten. Maar wanneer gegevens op verschillende locaties worden bewaard in meerdere formaten en in meerdere systemen, kan de recuperatie van die informatie moeilijk worden.

Medewerkers hebben af te rekenen met verschillende systemen, logins, interfaces en tags die werden aangemaakt volgens uiteenlopende conventies voor tekeningen, rapporten, enz. Als ze zich toegang moeten verschaffen tot meerdere systemen, kunnen zelfs minieme verschillen leiden tot het mislopen van informatie.

Bekijk webinar

Improve the way you work with operational information

asset-operations-support.jpg

Automatische aanmaak en update van Tag-Doc Links

Viewport Operations beperkt het verlies van productiviteit op brownfield- of greenfield-locaties, zonder dat het team extra wordt belast. Viewport consolideert data en documenten vanuit meerdere bronnen automatisch en komt ontbrekende links en data op het spoor.

Met Viewport Operations, worden P&ID's, documenten, scans en veel meer met elkaar verbonden en kunnen ze worden bekeken op meerdere apparaten via een gebruiksvriendelijke, op een browser gebaseerde viewer. Bovendien vergt dit weinig of geen opleiding voor uw medewerkers.

Bekijk webinar

Implementeer in enkele weken met gebruikerstraining

Viewport Operations is een lichte, kosteneffectieve softwareoplossing die een aanvulling vormt op en waarde toevoegt aan bestaande systemen zonder behoefte aan vervanging. Welk bronsysteem of formaat u ook hanteert, uw operationele en bedrijfskritische informatie wordt beschikbaar in enkele weken tijd; het duurt geen maanden of jaren.

Viewport Operations is een lichte, kosteneffectieve softwareoplossing die een aanvulling vormt op en waarde toevoegt aan bestaande systemen zonder behoefte aan vervanging. Welk bronsysteem of formaat u ook hanteert, uw operationele en bedrijfskritische informatie wordt beschikbaar in enkele weken tijd; het duurt geen maanden of jaren.

Bekijk de opname van het webinar
iStock_000051675074_Medium.jpg
teaser-cloud-solutions.jpg

Implementie in een handomdraai

Viewport Operations is volledig web-gebaseerd en is erg makkelijk te implementeren; alles wat u nodig hebt, is een browser op uw apparaat (pc, laptop, tablet). Uw teamleden verkrijgen real-time informatie.

Dankzij enorme kostenbesparing, risicobeperking en bevordering van conformiteit (compliancy), vormt Viewport Operations de logische keuze voor elke organisatie die streeft naar visibiliteit van en controle over complexe activiteiten.

Bekijk direct het webinar en ontdek Viewport

Viewport heeft perfect inzicht in alle details van uw documentatie

Bekijk het webinar en ontdek een unieke softwareoplossing die onmiddellijke effectiviteit en lagere kosten verzekert voor uw operationele en onderhoudsteams. Bij elke gebeurtenis in een fabriek is het van kapitaal belang om snel alle relevante informatie boven te halen. De waarheid is echter dat data vaak zijn opgeslagen in verschillende formaten en op verschillende locaties. Dit maakt het erg moeilijk om de benodigde informatie terug te vinden. Met Viewport hebben we aan onze klanten aangetoond dat we hierin verandering kunnen brengen. Zo zijn we erin geslaagd om de gemiddelde zoektijd te verlagen van meer dan 15 minuten tot nauwelijks enkele seconden.

6 goede redenen om gebruik te maken van Viewport

Voordelen van deze écht unieke softwareoplossing voor Owner / Operators.

USP Eén beeld om alles te controleren

Eén beeld om alles te controleren

Alle informatie in één beeld (kantoordocumenten, CAD-tekeningen, scans, foto's, data over uitrustingen, alarm- en uitschakelinstellingen, enz.). Geen kennis van of toegang tot de individuele bronsystemen nodig.

USP Vlotte navigatie

Vlotte navigatie

Het is gedaan met het navigeren tussen documenten en data of met het doorzoeken van lijvige documenten voor de juiste informatie. Viewport werkt snel en efficiënt.

USP Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Viewport toont altijd de laatste informatie.

USP Identificatie van relaties

Identificatie van relaties

Identificeert tag-doc relaties ongeacht het bronsysteem, de spelling en het formaat, zelfs vanuit legacy systemen en gescande documenten en tekeningen. Viewport identificeert ook onjuiste of ontbrekende informatie.

USP Verbetering van bedrijfskritische informatie

Verbetering van bedrijfskritische informatie

Verbetert voortdurend de algehele kwaliteit van bedrijfskritische informatie op een kosteneffectieve manier.

USP Snel in gebruik met minimale training

Snel in gebruik met minimale training

Met Viewport hebt u geen nood aan systeemvervangingen of migratieprojecten. De oplossing kan in nauwelijks enkele weken operationeel zijn met een minimale IT-betrokkenheid. Viewport kan onmiddellijk worden gebruikt met een minimale of zelfs zonder opleiding. Als u vertrouwd bent met het gebruik van Google Search, zult u ondervinden dat Viewport even eenvoudig werkt.

Feature overview

Viewport zet een enorme stap op weg naar de realisatie van die droom van één enkel beeld van alle informatie over uw bedrijfsmiddelen, zonder dat u verstrikt geraakt in een budgettaire nachtmerrie.

 • Volledig web-gebaseerd.
 • Viewer met volautomatische, klikbare links naar informatie over uw uitrustingen, tekeningen en documenten.
 • Support voor meer dan 140 bestandsformaten, waaronder AutoCAD en MicroStation.
 • Verbinding maken met meerdere gegevensbronnen zoals SharePoint, SAP, Maximo, DM5 en bestandssystemen.
 • Verbinding maken met historians met behulp van de Raster Industrial Automation Historian-plugin. Bekijken van historische trends en actuele waarden rechtstreeks vanuit OSIsoft PI, Wonderware Historian, enz.
 • Intelligente algoritmes distilleren informatie uit gescande documenten en tekeningen.
  Herkenning van tag-nummers, lijnnummers, tekeningnummers en documentnummers op basis van flexibele patronen.
 • Consistentierapporten identificeren leemten in bronsystemen.
 • Geeft variaties weer tussen verschillende revisies van documenten.
 • Ondersteunt meerdere nummeringssystemen voor tags / documenten / tekeningen, zelfs binnenin één enkel bedrijfsmiddel.
 • Stabiel en grondig getest in uiteenlopende sectoren.

Improve the way you work with operational information

fotoblok-cadac-logo.png

We voegen 32 jaar ervaring toe aan uw projecten

Werk samen met een van de grootste leveranciers van Autodesk in Europa. Met ruim dertig jaar ervaring bij het optimaliseren van al uw processen die met digitale ontwerpinformatie in aanraking komen. In die jaren hebben we duizenden oplossingen ontwikkeld waarmee bedrijven net als u, nog efficiënter gaan ontwerpen, maken en gebruiken.

Onze consultants en engineers zijn allemaal ervaren in uw industrie. Die ervaring vertaalt zich in krachtige, klantspecifieke en betaalbare oplossingen. Waarbij we goed nadenken hoe elke oplossing past in het digitale landschap dat nodig is om uw doelen te bereiken. Maar waarbij we ook uw doelen nastreven op de meest efficiënte manier. Waardoor u faalrisico en kosten minimaliseert.

Lees meer over Cadac Group

Leer alles over Viewport and bekijk het gratis webinar!

Bekijk opname Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap