Stap over van Windows Explorer naar Vault Basic

Vind, beheer en hergebruik uw Inventor documenten op de meest efficiënte manier met gratis Vault Basic software

Ontdek de voordelen Download brochure

Laat uw Vault Basic installeren en ontvang een combikorting van 50% op de Gebruikerstraining en NXTdim Inventor

Plan direct de installatie Vrijblijvend adviesgesprek

Werk je in Inventor? Dan herken je dit!

Het leven van een engineer is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kunnen wij je helpen! Je weet het misschien niet, maar de juiste tool (Vault) heb je al. Het moet alleen nog goed geïnstalleerd worden.

USP Mapjes en projecten kwijt

Mapjes en projecten kwijt

Per ongeluk een mapje versleept in de Windows verkenner? Dat gebeurt ons allemaal wel eens. Alleen ben je nu wel mooi je project kwijt. Ga die maar eens terugvinden!

USP Kopiëren is complex

Kopiëren is complex

Samenstellingen kopiëren is complex. Welke links en verwijzingen moeten blijven en welke niet? Je wilt eigenlijk aangeven wat wel en wat niet gaat wijzigen. Dat kan niet in Windows verkenner.

USP Missing-links…$%&*

Missing-links…$%&*

Resolve links! Die melding zie je als engineer vaker dan je lief is. Dat betekent tijdrovend handwerk om je project weer te herstellen!

USP Project overschreven

Project overschreven

Je collega is aan de slag gegaan met je project. Weet jij wat er veranderd is? Weet je überhaupt dat het project is aangepast? Windows verkenner houdt dat niet voor je bij.

USP Assembly geëxplodeerd

Assembly geëxplodeerd

Soms heb je zoveel parts gekopieerd, onderdelen hernoemd, mapjes verplaatst dat Inventor het spoor bijster is. Je assembly loopt helemaal vast.

USP Onderdelen hernoemen

Onderdelen hernoemen

Onderdeel verplaatst of hernoemd in Windows Verkenner? Inventor herkent dat niet. Het resultaat….please resolve links.

Bye Windows Explorer. Hello Autodesk Vault.

Als Inventor gebruiker beschik je standaard ook gratis over Vault Basic. Dit is een soort Windows Verkenner, maar dan speciaal voor de engineerafdeling. Vault wordt geïnstalleerd op een centrale server waarop alle ontwerpdata veilig, centraal wordt opgeslagen. Met Vault Basic zoek en vind je data sneller dan ooit, voorkom je dat projecten worden overschreven en zijn missing links verleden tijd!

In gebruik name van Vault Basic wordt vaak uitgesteld omdat het vrij complex en risicovol is. Dat is jammer, want het levert veel tijdbesparing en minder ergernis op. Wij zien Vault echt als dé ruggengraat van de engineeringafdeling. Daarom hebben wij, op basis van honderden installaties in de praktijk, een standaardaanpak ontwikkeld waardoor we Vault Basic in slechts één dag succesvol installeren.

Meer weten? Vraag het de experts!
cpr-werken-machinebouw- apparatenbouw.png
nxtdim.jpg

Combineer Vault Basic met NXTdim Inventor

Wij hebben meer dan 30 aanvullende tools ontwikkeld voor Autodesk Inventor, gebundeld in NXTdim Inventor. Tijdbesparende commando’s en vele handigheidjes waarmee u sneller werkt in Inventor. Met name de Property Editor is al sinds jaar en dag een favoriet bij vele NXTdim Inventor gebruikers.

Met deze tool breng je in Inventor alle benodigde properties samen in één handige dialoogbox. Zo vergeet je niets meer in te vullen, voorkom je onvolledige stuklijsten, en vind je alles in uw Inventor projecten echt razendsnel terug.

Probeer NXTdim Inventor 30 dagen gratis

Heb je Vault al? Zorg wel dat je de nieuwe versie laat draaien wanneer je Inventor upgrade.

Plan nu een migratie Stel een vraag

Top 6 redenen om te kiezen voor Vault Basic

Vault Basic biedt vele voordelen ten opzichte van werken met Windows Explorer. Het combineert alle voordelen van samenwerken via één centrale server en de snelle performance van lokaal werken.

 • Gratis software
  Heb je Inventor Professional? Een Autodesk Collection of nog een Suite? Dan heb je gratis toegang tot Autodesk Vault.
 • Van zoeken naar vinden
  Projecten en onderdelen zoeken en terugvinden gaat razendsnel. Zoek moeiteloos op bestandsnaam, document eigenschappen (meta data), of bestandsrelaties.
 • Verplaats, kopieer, hernoem
  Profiteer maximaal van alle kennis die wordt opgeslagen in het ontwerp en kopieer, hernoem of verplaats mét behoud van relaties.
 • Missing-links? Echt niet!
  Handmatig links herstellen is niet meer nodig. Vault Basic snapt wat jij wil, of je nu bestanden verplaatst, hernoemt of kopieert.
 • Organiseer & beheer
  Engineering data beheren en organiseren is eenvoudiger dan ooit.
 • Werk beter samen
  Vanuit één centrale locatie organiseert en beheert u veilig alle engineering data. Gelijktijdig bestanden gebruiken of ‘per ongeluk’ overschrijven is eindelijk verleden tijd!
Ontdek alle voordelen voor jouw bedrijf
OGN_taskforce.jpeg

Kies voor een doordachte aanpak

Vault Basic is heel eenvoudig en intuïtief in gebruik, maar aan de achterkant een geavanceerde, bedrijfskritische oplossing waar de engineering afdeling van afhankelijk is. Een goede inrichting is dus essentieel! Onze beste practice installatie is uniek en gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring en talloze implementaties. Vertrouw op onze experts en stap vlekkeloos over van Windows Verkenner naar Vault Basic!

Gratis remote pre-check

Gratis remote pre-check

Met de door ons ontwikkelde Vault pre-check tool kom je er razendsnel achter of jouw server omgeving er klaar voor is! Zijn er nog aandachtspunten? Dan helpen we je daar graag bij.

Implementatie ter plaatse

Implementatie ter plaatse

Staan alle seinen op groen? Dan komt onze ervaren Vault specialist langs om de implementatie uit te voeren. Je bent verzekert van een betrouwbare werking.

Testen & oplevering

Testen & oplevering

We zorgen graag voor een perfecte oplevering! Na een uitvoerige test demonstreren we de goed werkende Vault-omgeving. 

Training (1 dag)

Training (1 dag)

Gebruik je al Inventor? Dan spijkeren we je in slechts één dag bij hoe jij en je team meer grip krijgen op engineering data en bestanden eenvoudig vindt, bekijkt, wijzigt en hergebruikt.

Vrijblijvend advies nodig? Wij komen graag bij je langs!

Maak een afspraak Download brochure

Waarom anderen kiezen voor onze aanpak

Kies voor Cadac Group en ben verzekert van een perfecte oplevering

USP Minimale investering in tijd

Minimale investering in tijd

Veel bedrijven kiezen voor onze aanpak. Waarom? Omdat de impact op het dagelijkse werk van engineers minimaal is en het rendement maximaal!

USP Bespaar tijd en ergernis

Bespaar tijd en ergernis

Zelf installeren en de foutjes laten herstellen is bij dit soort database applicaties absoluut geen optie. Laat je direct bijstaan door onze professionals en bespaar veel kostbare tijd en onnodige ergernis.

USP Vertrouw op onze experts

Vertrouw op onze experts

Onze specialisten voeren dagelijks succesvolle installaties uit. Zo hoef je niet zelf het wiel uit te vinden of de bekende valkuilen te ervaren. Je hebt 100% zekerheid dat het werkt.

Vraag vandaag nog een gratis advies gesprek aan!

Maak een afspraak Download brochure

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap