Cadac Organice TaskForce

Verbeter uw document transmittal management met Cadac Organice TaskForce

Vraag een demo aan Neem contact op
microsoft-white.png

Eenvoudig en efficiënt document transmittals creëren

Maak SharePoint transmittals voor engineering documenten met Cadac Organice TaskForce. Deze SharePoint tool is ideaal voor de overdracht van tekeningen, specificaties, berekeningen en andere informatie. Ontdek Cadac Organice TaskForce voor uw bedrijf! 

Behalve het creëren van SharePoint transmittals kunt u met Cadac Organice TaskForce ook eenvoudig taken delen en beheren in SharePoint. Vraag een gratis demo aan of neem contact met ons op.

Lees meer

Met deze krachtige document transmittal tool voor SharePoint kunt u engineering projectdata eenvoudig overdragen en volgen.

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers
viewport-asset-management-overview.jpg

Vraag een gratis demo aan: SharePoint Transmittal

SharePoint transmittals worden gebruikt om asset informatie, zoals tekeningen, specificaties, en berekeningen over te dragen naar interne afdelingen, verkopers, klanten en andere belanghebbenden. Doorgaans wordt dit gebruikt om documenten te beoordelen, opmerkingen te plaatsen of akkoord te geven. Een transmittal is een officieel bedrijfsdocument, die de basis vormt voor vele contractuele beslissingen en waaraan dus ook verplichtingen of aansprakelijkheid ontleend kunnen worden. Oftewel, een belangrijk proces, dat op een degelijke en bij voorkeur ook efficiënte wijze dient te verlopen.  

Om het proces van document transmittals te optimaliseren, heeft Cadac een handige SharePoint tool ontwikkeld: Cadac Organice TaskForce. Vraag een gratis demo aan en ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Vraag een demo aan

Voordelen van Cadac Organice TaskForce voor uw bedrijf

USP Distribueer meerdere documenten tegelijk

Distribueer meerdere documenten tegelijk

Direct naar meerdere ontvangers

USP Verschillende methodes voor bestandsoverdracht

Verschillende methodes voor bestandsoverdracht

Kies voor overdracht per e-mail of hardcopy 

USP Automatisch aanpasbare cover sheets genereren

Automatisch aanpasbare cover sheets genereren

Met unieke en aanpasbare transmittalnummers

Creëer een document transmittal met Cadac Organice TaskForce

Cadac Organice TaskForce is een handige toevoeging aan SharePoint, waarmee u transmittals kunt creëren. Op die manier vraagt u interne of externe partijen om een taak te voltooien of verwerpen. Ontdek meer over deze SharePoint tool om uw engineering document management te verbeteren.

Meer weten of Cadac Organice TaskForce?

Vraag een demo aan Neem contact op

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap