Naar hoofdinhoud

Zo werkt het: transitie naar named user-abonnement

In 4 stappen naar een named user-abonnement

Volg onderstaande stappen wanneer u bent overgestapt van een stand-alone onderhoudsplan, een netwerk onderhoudsplan of een multi user-abonnement naar een single user-abonnement.

  1. Voeg gebruikers toe in het Autodesk Account
  2. Wijs producten toe aan de gebruikers
  3. Update het licentie type naar een named user-abonnement single user
    (Let op! Dit geldt alleen als u van een netwerk maintenance plan of een multi user-abonnement naar een single user-abonnement gaat).
  4. Informeer de gebruiker over het nieuwe inlogproces

 

Hulp nodig? Krijg hulp van een expert bij het overzetten van uw licenties. 

Stap 1: voeg gebruikers toe in het Autodesk Account

Let op! Onderstaande stappen gelden voor de contractmanager, primary admin of secondary admin binnen uw organisatie.

1. Log in met uw Autodesk account op manage.autodesk.com. Klik op User management --> By User in het linker navigatiemenu.

ttnu-user-management-by-user.png

 

2. Klik vervolgens op Invite Users (2). Zijn uw gebruikers georganiseerd op basis van teams selecteer dan eerst het juiste team (1). Let op! Standaard zal hier maar één team staan, meerdere teams is op aanvraag mogelijk.

 

ttnu-invite-users.png

 

3. Vervolgens zijn er twee opties: een enkele gebruiker toevoegen of meerdere gebruikers tegelijk toevoegen.


Enkele gebruiker toevoegen:

  • Voer de voornaam van de gebruiker in (3)
  • Voer de achternaam in van de gebruiker (4)
  • Voer het email adres in van de gebruiker (5) Let op! Iedere gebruiker moet een individueel e-mailadres hebben

ttnu-invite-single.png

Meerdere gebruikers tegelijk toevoegen:

  • Kopieer en plak in het lege venster een lijst van gebruikers volgens de syntax die wordt aangegeven (6) 
    Let op! Gebruikers worden gescheiden door een punt komma.
    Let op! Iedere gebruiker moet een individueel e-mailadres hebben

ttnu-invite-multiple.png

 

4. Klik op Send invite. De gebruikersstatus blijft op 'pending' staan totdat de uitnodiging is geaccepteerd. Zonder toegewezen producten zullen zij echter nog geen toegang hebben tot de Autodesk-producten. Ga hiervoor verder met stap 2: wijs producten toe aan de gebruikers.

Stap 2: wijs producten toe aan de gebruikers

Let op! de onderstaande stappen gelden voor de contractmanager, primary admin of secondary admin binnen uw organisatie.

1. log in met uw Autodesk-account op manage.autodesk.com. Klik op User management --> By User in het linker navigatie menu.

2. Selecteer een gebruiker om te zien welke producten er zijn toegewezen (1).

ttnu-wijs-producten-toe.png
 

3. Selecteer vervolgens het product dat deze gebruiker mag gebruiken, en klik op Assign (2).

4. De gebruiker ontvangt vervolgens een notificatie-e-mail, waarin staat dat er toegang is tot die software vanuit het gebruikersaccount. Deze kan vervolgens gedownload en geïnstalleerd worden.

Stap 3: update het licentietype naar een named user abonnement single user

Wanneer de software reeds geïnstalleerd is op een gebruikers pc, is bij de initiële opstart het licentietype vastgelegd voor die software. In de situatie dat er voorheen netwerk maintenance plan of multi user-abonnementen waren, zal het licentietype moeten worden omgezet naar named user single user. Hiervoor zijn twee mogelijkheden.

Optie 1: Administrator updatet alle pc's voor alle gebruikers

Administrators updaten alle pc's voor alle gebruikers met de geautomatiseerde tool. 

Let op! Dit kan alleen voor licentietypes van versie 2021 t/m 2018. Om de tool te kunnen gebruiken, moeten gebruikers verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk. Er zijn drie opties om de licentie bij te werken: 

  • Lijst van gelicenseerde producten: geeft een lijst weer van gelicenseerde producten die op een desktop zijn geïnstalleerd, inclusief de productkey en versie. De productkey en versie voor AutoCAD 2020 is bijvoorbeeld 001L1_2020.0.0.F.
  • Globale licentie reset: wijzigt het licentietype voor alle producten die op een systeem zijn geïnstalleerd naar named user.
  • Per product reset: wijzigt het licentietype voor een product op basis van de productkey naar named user. 

Deze automatische tool kan gebruikt worden op de volgende besturingssystemen Windows, Mac, Linux. De tool kan handmatig op iedere pc worden gedraaid, of via een software deployment tool zoals Microsoft System Center.

Let op! Hieronder wordt alleen de handmatige Windows-methode beschreven. 

1. Download en extract de support tool: AdskLicensingSupportTool.zip

2. Druk vervolgens Windows toets +R  --> Windows Run (uitvoeren), type vervolgens CMD en druk op CTRL+SHIFT+ENTER om Command Prompt als Administrator te openen.

3. Navigeer naar waar de support-tool uitgepakt is door het dikgedrukte te kopieren en te plakken in CMD.

cd c:\Autodesk\Scripts  (Mocht u een eigen pad gekozen hebben dan zult u hiernaar moeten refereren).

4. Voer de tool uit met het volgende commando:

AdskLicensingSupportTool.exe –[switch]

5. Vervolgens biedt de tool een aantal mogelijkheden. Gebruik degene die u nodig heeft.

Lijst van alle 2020 en 2021 producten. Let op! Producten voor 2020 worden niet getoond. AdskLicensingSupportTool.exe -i

Zet alle producten om naar named user. AdskLicensingSupportTool.exe -r ALL:USER

Zet het product met productkey 128L1 om naar named user. AdskLicensingSupportTool.exe -r 128L1:USER

Zet meerdere producten met productkeys 128L1, 426L1,829L1 om naar named user. AdskLicensingSupportTool.exe -r 128L1,426I1,829L1:USER

Verwijder het licentietype bij alle producten. Het let's get started scherm verschijnt opnieuw. AdskLicensingSupportTool.exe -r ALL

Verwijder het licentietype bij product 128L1. Het let's get started scherm verschijnt hierbij opnieuw. AdskLicensingSupportTool.exe -r 128L1

Verwijder het licentietype bij producten 128L1, 426L1,829L1. Het let's get started scherm verschijnt hierbij opnieuw. AdskLicensingSupportTool.exe -r 128L1,426I1,829L1

Let op! De hierboven gebruikte productkeys kunnen worden aangepast naar hetgeen geïnstalleerd is.

 

Hulp nodig? Krijg hulp van een expert bij het overzetten van uw licenties.

 

Optie 2: De gebruiker updatet de producten op de pc

De gebruiker kan het licentietype van de geïnstalleerde Autodesk-producten zelf omzetten.

Voor 2020 en 2021 versies geldt het volgende:

  1. Start de software.
  2. In de rechter bovenhoek, klik op de driehoek naast de gebruikersnaam.
  3. Selecteer Manage licenses.
  4. In het volgende Licentie manager scherm, selecteer Manage licentie type. Het let's get started scherm zal nu worden getoond.
  5. Selecteer Single-user.
  6. Log hierna in.

Voor 2018 en 2019 versies geldt het volgende:

  1. Start de software.
  2. In de rechter bovenhoek, klik op de driehoek naast de gebruikersnaam.
  3. Selecteer Manage licenses.
  4. In het volgende Licentie manager scherm, selecteer Manage licentie type. Het Lets get started scherm zal nu worden getoond. Is dit niet het geval ga dan naar stap 7.
  5. Selecteer Single-user
  6. Log hierna in.

    Als het let's get started scherm niet getoond wordt of de software opent niet meer.

  7. Verwijder de LGS.data file:

    C:\ProgramData\Autodesk\CLM\LGS\ProductKey_ProductVersion.0.0.F\LGS.data.

    Voorbeeld voor AutoCAD 2019: C:\ProgramData\Autodesk\CLM\LGS\001K1_2019.0.0.F\LGS.data.

    Verwijderen ook de volgende bestanden en/of mappen.

    C:\ProgramData\Autodesk\ADUT
    C:\Users\user\AppData\Roaming\Autodesk\ADUT (wanneer deze bestaat)
    C:\Users\user\AppData\local\Autodesk\Web Services\LoginState.xml

  8. Start hierna het product opnieuw op en selecteer in het let's get started scherm, Single User en log vervolgens in.

Stap 4: informeer de gebruiker over het nieuwe inlogproces

Wanneer het licentietype is omgezet bij de gebruiker, kan de software worden gebruikt door in te loggen met het Autodesk-account.

  1. Start de software.
  2. Bij de eerste keer opstarten wordt het let's get started scherm getoond, klik op Single-user (versies 2019 en later) of Sign in (versies 2018 en eerder).
  3. Log vervolgens in met het Autodesk-account (e-mailadres en wachtwoord). Let op! Het inloggen zal vervolgens iedere 30 dagen een keer moeten gebeuren.

Hulp nodig? Kies voor hulp bij transitie naar named user.
Krijg hulp van een expert bij het overzetten van uw licenties.

Kies een locatie

Europa

Wereld