Organice TaskForce

Manage your document tasks without the hassle

Large play button
microsoft-white.png
Cadac Organice TaskForce Try now!

Eindelijk. Volledige controle over alle ontwerp-documenten in je projecten met Cadac Organice Taskforce.

Probeer gratis Bekijk gratis webinar

Waarom je deze nieuwe SharePoint add-in moet proberen

Bespaar tijd, ben efficiënter en neem de controle

USP Documentbeheer op de meest eenvoudige manier

Documentbeheer op de meest eenvoudige manier

Beheer documenttaken efficiënt met één gebruiksvriendelijke tool op basis van SharePoint.

USP Beheer alle documentgerelateerde taken

Beheer alle documentgerelateerde taken

Volg eenvoudig verstrekte en toegewezen taken en projectdocument statussen op live dashboards.

USP Werk samen met alle projectleden

Werk samen met alle projectleden

Stop met wachten. TaskForce helpt je om de juiste input van interne en externe betrokkenen te krijgen, wanneer je die nodig hebt.

USP Een erkende tool

Een erkende tool

Documenten worden veilig verspreid met een tool die goedgekeurd is door het bedrijf.

USP Snelle en eenvoudige implementatie

Snelle en eenvoudige implementatie

Werk samen aan documenten zonder de hulp van een IT-deskundige. TaskForce wordt in amper een paar uur geïmplementeerd, geconfigureerd en getraind.

USP Altijd toegang tot het juiste bestand

Altijd toegang tot het juiste bestand

Beheer moeiteloos documentversies om te zorgen dat alle teamleden weten aan welk document moet worden gewerkt.

Verander de manier waarop je informatie beheert en deelt

Hoe groter het project, des te meer controle je nodig hebt. Met Organice TaskForce beheer en deel je moeiteloos projectinformatie en -documenten, zowel binnen als buiten de grenzen van het bedrijf. Ongeacht de uiteenlopende belanghebbenden, plan je eenvoudig taken voor alle teamleden, klanten, leveranciers en de regelgevende instanties.

Organice TaskForce is een erkende tool omdat hij is gebaseerd op SharePoint. Deze Add-in werkt op SharePoint Online (Office 365). Je kunt dus stoppen met ongecontroleerde en niet-erkende tools voor bestandsuitwisseling en samenwerking zoals e-mail, Google Drive, Dropbox of FTP-servers.

Ervaar het zelf en probeer gratis

Beheer moeiteloos al je taken

Beheer moeiteloos je documentenstroom

Houd alle projectdocumenten op orde

60% van de bedrijven gebruikt SharePoint als strategisch platform voor bedrijfsinformatiebeheer om projectbestanden te organiseren. Daarom heeft Cadac Group de SharePoint add-in TaskForce gelanceerd.

TaskForce is een gebruiksvriendelijke tool op basis van SharePoint waarmee je al je documenttaken moeiteloos beheert, zonder gedoe. De tool breidt de basisfunctie van SharePoint verder uit met taakbeheerfuncties en features om gecontroleerd documenten te delen.

Start vandaag nog met een gratis proefversie

Krijg precies de input die je nodig hebt van je team

Oeps! Je hebt net een e-mail gestuurd met de verkeerde bijlage of zelfs helemaal geen bijlage. Dat is ons allemaal al eens overkomen. Dit gebeurt vaak wanneer je ongecontroleerde tools gebruikt zoals e-mail, FTP en Dropbox. Zonder transparantie en versiebeheer weten belanghebbenden bovendien niet wat met wie en waarom is gedeeld. Het gevolg is vaak een organisatorische chaos, die op zijn beurt kan leiden tot ongemakkelijke situaties.

Om projecten te voltooien, heb je de juiste input nodig op het juiste moment. Een van de geweldige functies van TaskForce is een geautomatiseerd notificatiesysteem dat alle gebruikers waarschuwt bij aankomende taken en deadlines. Hierdoor zit het hele team op één lijn, zodat je de input krijgt die je nodig hebt en gemakkelijk die belangrijke deadline haalt.

Gratis proefversie in de SharePoint Store

Precies wat je nodig hebt, zonder gedoe

Zorg dat je projecten altijd op tijd af zijn

Mis nooit meer een deadline

Hoe verloopt momenteel het bijhouden en opvolgen van en samenwerken aan documenten om project deadlines te halen? Uit recent onderzoek blijkt dat meer dan 60% van organisaties geen controle heeft over samenwerken aan documenten. Dit wordt nog lastiger als er wordt samengewerkt met externen, buiten de grenzen van het bedrijf.

Het was nog nooit zo eenvoudig taken en document statussen van alle projecten in real time te volgen! Met de intuïtieve gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijke dashboards van onze SharePoint add-in, is volledige transparantie en controle van alle verstrekte en toegewezen taken mogelijk.

Probeer het nu

Neem deel aan het webinar en leer alles over document- en taakbeheer met Cadac Organice Taskforce

Werk je binnen en buiten je organisatie samen aan projecten? Onze nieuwe SharePoint add-in is dan dé oplossing. Hoe gaat het in zijn werk? Bekijk onze instructievideo's en nog belangrijker: neem deel aan ons gratis webinar en leer in 30 minuten hoe je moeiteloos je documentenstroom beheert.

Probeer de gratis proefversie en ga vandaag nog van start!

Gratis trial Stel een vraag

Haal projectdeadlines tegen een faire prijs

TaskForce is verkrijgbaar als voordelig maandabonnement. Alleen de personen die taken verstrekken, hebben een licentie nodig. Voor personen die een taak krijgen toebedeeld, intern of extern, is het gebruik onbeperkt en kosteloos. Omdat je alle deadlines haalt en minder tijd verliest bij de beoordeling van documenten, is de investering snel terugverdiend.

Review scenario

Bekijk onze instructievideo's en in slechts enkele minuten kunt u zelf aan de slag.

  • Step 1. Create task by issuer

  • Step 2. Complete task by recipient

  • Step 3. Close task by issuer using the dashboard

Document delivery scenario

  • Step 1. Create task by issuer

  • Step 2. Complete task by recipient

  • Step 3. Use dashboard to close the task and copy respons to SharePoint

Profiteer van de 30 jaar ervaring van Cadac Group

Cadac Organice TaskForce is het resultaat van 30 jaar ervaring in het implementeren van documentbeheer- en controlesystemen en meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen op basis van SharePoint voor de techniek-, productie- en bouwwereld.

Je streeft voortdurend naar meer efficiëntie in uw sector, vooral ten aanzien van de ingewikkelde processen in jouw expertisegebied. Voor oplossingen vertrouw je op de marktkennis van sectordeskundigen. Onze oplossingen zijn het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring in het creëren, beheren en delen van informatie over digitale ontwerpdocumenten.

fotoblok-cadac-logo-top.png

Download vandaag nog een gratis proefversie in de SharePoint Store!

Probeer gratis Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap