Cadac Organice Suite

Toonaangevend SharePoint DMS (Document Management System) voor uw engineering data

Download whitepaper Stel een vraag
microsoft-white.png

SharePoint DMS

Ontdek Cadac Organice Suite voor het opzetten van uw SharePoint DMS
Beheer en deel uw engineering data en documenten met Cadac Organice Suite. Deze SharePoint DMS oplossing geeft u grip op complexe engineering projecten. Vele klanten gingen u voor en ervaren dagelijks de voordelen van Cadac Organice Suite.

Meer weten? Download de gratis whitepaper of neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vraagstukken op het gebied van SharePoint DMS (Document Management System).

Lees meer

Met Cadac Organice Suite beheert u uw engineering documenten optimaal in Microsoft SharePoint. 

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers
organice-whitepaper.jpg

Download gratis whitepaper

Verrijk uw kennis op het gebied van SharePoint DMS met de gratis whitepaper 'Microsoft SharePoint voor engineering document management en control'. In deze whitepaper leest u hoe u SharePoint kunt gebruiken als engineering document management systeem en de rol van Cadac Organice Suite hierin. Vraag de whitepaper nu gratis aan.

Download whitepaper

Voordelen van Cadac Organice Suite

USP Verbeterde samenwerking

Verbeterde samenwerking

Houd controle over uw complexe projecten. Werk optimaal samen met verschillende afdelingen en externe partijen. 

USP Verhoogde productiviteit

Verhoogde productiviteit

Beheer en deel uw engineering data- en documentstromen efficiënter en effectiever. Bespaar waardevolle tijd en geld.

USP Betrouwbaar en veilig

Betrouwbaar en veilig

Hoge betrouwbaarheid op het gebied van veiligheid, versiebeheer, review cyclus, traceerbaarheid, beschikbaarheid en het uitvoeren van audits.

Ontmoet de tevreden gebruikers van Cadac Organice Suite

Vele tevreden klanten gingen u voor bij het in gebruik nemen van Cadac Organice Suite voor de implementatie van hun SharePoint DMS. Graag delen we met u enkele klantverhalen.

Lees het verhaal van het wereldwijd opererende Allseas, dat dankzij Cadac Organice Suite grip kreeg op revisies en approval workflows. Een ander voorbeeld is ontwikkelaar van zonne-energieprojecten SolarReserve, dat Cadac Organice Suite gebruikt om een effectief documentvrijgaveproces te realiseren. Ook voor middelgrote bouwondernemingen, zoals MBB, biedt Cadac Organice Suite een voordelige, schaalbare en flexibele oplossing voor het opzetten van een document management systeem. 

Download whitepaper
DOT e-construction solutions.jpg
cadac-heerlen.jpg

Over Cadac

Cadac Group is een internationale organisatie die oplossingen biedt in de vorm van onder andere software, consultancy en trainingen op het gebied van architectuur, bouw en installatietechniek, machine- en apparatenbouw, procestechniek, energie en maritiem. Bij Cadac Group vertrouwt u op meer dan 30 jaar ervaring in het optimaliseren van complexe ontwerpprocessen.

Cadac Group is Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner. In Nederland is Cadac gevestigd in Heerlen (hoofdkantoor), Vianen en Meppel. 

Download gratis whitepaper over SharePoint Document Management System (DMS)

Download whitepaper Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap