Cadac Group United

Taking the lead in 2020

Kick Off 2020

Op 6 januari 2020 vond de jaarlijkse Kick Off plaats. Tijdens de presentatie blikten Jan & Paul terug op de successen en uitdagingen van 2019 en vertelden zij meer over de verwachtingen van 2020. Het beloofd weer een druk jaar vol uitdagingen te worden voor Cadac, maar dankzij de juiste kennis, onze innovatiekracht, een sterk team en de juiste instelling, zullen we ook dit jaar onze doelen weer bereiken.

We wisten een aantal collega's te overtuigen om meer te vertellen over de nieuwe ontwikkelingen bij Cadac. De video's kun je hieronder herbekijken.

Lees meer

2020 wordt een jaar van eenheid. Van verdere integraties. Van één waarheid door betere data. Van groeiende teamprestaties. Van verbindende nieuwe rollen. Van één visie op succes.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen

Theo & Meline over het aantrekken van nieuwe collega’s

Theo, Meline, Max & Rik over het aantrekken van nieuwe collega’s

Het aantal jonge werknemers bij Cadac neemt toe en als het van Meline en Theo afhangt, volgen er nog vele! Samen delen ze ideeën over hoe zij jonge werknemers (kunnen) aantrekken.

Om de proef op de som te nemen, vroegen we aan Max en Rik wat voor hen de doorslag gaf om te starten bij Cadac. Alvast een tip: niet alleen de racesimulator trok hen over de streep.

Rijk & Irena over de rol van Product Service Manager

‘Een spin in het web’ zo beschrijven Irena en Rijk de rol van een product service manager.

Irena en Rijk vertellen meer over de functie, het belang en de onmisbare eigenschappen van een succesvolle product service manager. Hopelijk heb jij geen spinnenfobie!

Rijk & Irena over de rol van Product Service Manager

Robert over projecten die draaien om BIM

Robert over projecten die draaien om BIM

Hoe vervult Robert zijn rol als digital enabler? Robert is dé man voor projecten waarbij het draait om BIM.

Ontdek waar hij tegenaan loopt bij klanten en waar hij zoal mee bezig is. Zijn grootste geheim? Daar moeten we nog even naar raden.

Roy & Marijke over de ondersteuning van de Cadac Store

Waar ligt het succes van de Cadac Store? Roy en Marijke bespreken de Store als ondersteuning van Sales en welke ontwikkelingen op de agenda van komend jaar staan.

Over ondersteuning gesproken...

Roy & Marijke over de ondersteuning van de Cadac Store

Michel over de overstap van ETO naar CTO

Michel over de overstap van ETO naar CTO

Tijden veranderen en de digitale wereld staat niet stil. Dat weet Michel wel zeker. Niet alleen is de rol van Cadac in haar relatie met klanten drastisch veranderd, maar ook digitale ontwikkelingen blijven elkaar opvolgen zoals de overstap van ETO naar CTO.

Ben je nog niet bekend met CTO? Michel legt het je eenvoudig uit… met legoblokjes.

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap