Ben jij de consultant die de digitale agenda voor de bouw- en maakindustrie gaat realiseren?

Enable yourself

Solliciteer direct

Enable yourself. Ontwikkel jezelf bij Europa’s beste Autodesk specialist.

Bij Cadac bepaal je zelf hoe ver je komt. De beste experts in je vakgebied, gave projecten voor toonaangevende klanten en de nieuwste tools en inzichten. Maar je krijgt vooral echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een senior consultant in jouw interessegebied. Je leert hoe het echt zit. Dat verrijkt je leven en je carrière altijd.

Bekijk vacatures

8 reasons why you should work at Cadac Group

  • Luister naar Justin Product data management is zijn vak

  • Kijk en luister hier naar Job Virtual reality & Augmented reality is zijn specialiteit

  • Josha vertelt over zijn ervaring Hij is BIM consultant

Enabling digital Jan Baggen - CEO

Wat wij doen? Enabling digital!

Door trends zoals robotisering, 3D printen, Virtual & Augmented Reality, Internet of Things en Big Data verandert de manier waarop bedrijven werken fundamenteel. Automatisering is daarom essentieel. Wij stellen de maakindustrie, bouw en overheid in staat haar digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij dat als geen ander!

Ontdek Enabling digital

Een cultuur die je alle ruimte biedt voor groei

Enabling digital. Dat is onze belofte aan de klanten en daar ligt een bijzondere cultuur binnen Cadac aan ten grondslag. Onze kernwaarden beschrijven de cultuur waarin we werken het beste.

Trustworthy omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in alles om ons heen. Smart omdat we de beste keuzes maken voor onze klanten en sneller komen met oplossingen waardoor we Leading zijn. Alleen door Committed te zijn kunnen we dit doel bereiken.

  • Trustworthy Op jou kun je altijd rekenen

  • Committed Je streeft vol overgave naar het beste

  • Smart Je handelt slim en handig

  • Leading Je zorgt dat je altijd in charge bent

177.jpg

Intensieve begeleiding naar de top

Na de selectie, ben je binnen! Je mentor bepaalt samen met jou waar je specialisatie en ontwikkelingsmogelijkheden gaan liggen en stippelt samen met jou de route uit. Ben je nog wat onervaren om meteen als consultant aan de slag te gaan? Dan begin je als Cadac Creator

Ontdek Cadac Creators

Wat heeft Cadac Group jou te bieden?

Wij hebben een ambitieus groeiscenario naar het jaar 2025 opgesteld. Via een aantal ‘basecamps’ gaan wij in 2025 de top bereiken. Dit willen wij samen met onze medewerkers doen want zij zijn onze toegevoegde waarde! Om deze klim naar de top te realiseren, zijn wij op zoek naar toppers die samen met ons deze reis willen maken!

Enable yourself en solliciteer

Enable Yourself Jan Baggen - CEO

AdobeStock_111664038.jpg (1)

Maak deel uit van uitdagende projecten en krijg toegang tot een ruim netwerk van topbedrijven

Bent je een Autodesk-specialist en werk je het liefst op freelance-basis? Ook dan biedt Cadac je tal van mogelijkheden! Start met het aanmaken van een gratis account op Cadac Experts en kom direct in contact met toonaangevende bedrijven, die op zoek zijn naar Autodesk-specialisten zoals jij! 

Ontdek Cadac Experts

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap