CAD Detachering in de Machine- en Apparatenbouw

Overzicht van onze beschikbare CAD Engineers in de Manufacturing branche

Neem contact op Stel een vraag

Ons CAD Team staat voor u klaar

Beschikt u niet over de capaciteit of knowhow voor bepaalde projecten? Heeft u veel bulk-werk dat in korte tijd afgerond moet worden? Onze CAD specialisten gaan graag direct voor u aan de slag.

U wilt snel schakelen en iemand inzetten die weet waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Wij snappen dit en zorgen er dan ook voor dat ons team CAD specialisten multidisciplinair inzetbaar is. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over CAD licenties of hardware, ook dat regelen wij.

Lees meer

Dankzij ons team CAD specialisten is de capaciteit op uw tekenkamer volledig schaalbaar.

Armand Pinkaarts Managing Director Cadac Creators - Cadac Group Professional Resources Armand Pinkaarts

Per direct beschikbaar in Zuid-Holland, Drenthe & Friesland

Ysald

Ysald

Woonplaats Dronrijp (Friesland)
Opleiding HBO Werktuigbouwkunde
CAD kennis Inventor, AutoCAD
Werkervaring   Ysald heeft ruim 7 jaar ervaring met AutoCAD (2D en 3D); zijn carrière als tekenaar is begonnen als een uit de hand gelopen hobby, waar hij in 2007 zijn beroep van heeft gemaakt. Om zijn profiel sterker te maken is hij 2 jaar geleden begonnen aan de deeltijd opleiding Werktuigbouwkunde op HBO niveau. Hiermee kan hij zijn kennis en kunde uitbreiden en zijn basis stabieler maken.

Ysald denkt graag mee met het ontwerpen/verbeteren van machines, haalbaarheid/productie technisch, modelleren, berekeningen en detailtekeningen.
Rob

Rob

Woonplaats Meppel (Drenthe)
Opleiding HTS Werktuigbouwkunde
CAD kennis Inventor, AutoCAD, SolidWorks, Hicad
Werkervaring   Rob is een gedreven persoon die graag een nieuwe uitdaging wilt aangaan. Daarnaast wilt hij zijn creativiteit, doelgerichtheid en resultaatgerichtheid graag in de praktijk brengen.

Zijn competenties zijn o.a. accuratesse, discipline , besluitvaardigheid en commitment. Collegialiteit en loyaliteit vindt hij vanzelfsprekend om zijn doel te bereiken en hij is diegene die het hoofd koel houdt en hoofdzaken van bijzaken onderscheidt.
Rob

Rob

Woonplaats Poeldijk (Zuid-Holland)
Opleiding HBO Industrieel Productontwerp
CAD kennis Inventor, SolidWorks, AutoCAD
Werkervaring   Rob is een recent afgestudeerd Industrieel Product Ontwerper met AutoCAD en SolidWorks ervaring.

Hij is iemand die eerlijk, transparant en vriendelijk is. Hij gaat overal zonder vooroordelen in.

Rob is iemand met een groot technisch inzicht. Hij is zowel praktisch ingesteld (door zijn hobby: het sleutelen aan motoren) als theoretisch.

Naar eigen zeggen is Rob iemand die leergierig is, zelfstandig kan werken en nieuwsgierig is.
Sander

Sander

Woonplaats Leiden (Zuid- Holland)
Opleiding HBO Industrieel Productontwerp
CAD kennis Solidworks (incl. simulation)
Werkervaring   Sander is een ondernemende Engineer. Hij is communicatief erg sterk en legt makkelijk contacten met diverse collega’s.

Hij is creatief en kan moeiteloos ideeën omzetten naar concrete producten. Daarnaast kan Sander anderen goed enthousiasmeren voor een (nieuw) idee of product. Sander wil graag zijn kennis verbreden in een functie waarin creativiteit en techniek gecombineerd worden.
Dominique

Dominique

Woonplaats Gorinchem (Zuid-holland)
Opleiding MTS Werktuigbouwkunde
CAD kennis AutoCAD, Inventor
Werkervaring   Dominique heeft de opleiding werktuigbouwkunde afgerond. Vervolgens is hij aan het werk gegaan als Junior Data Engineer. Hier was hij verantwoordelijk voor het bijwerken van productgegevens aan de hand van tekeningen.

Vervolgens is hij aan de slag gegaan als Junior Werkvoorbereider. Hier heeft hij zich meer mogen bezighouden met tekenwerkzaamheden. In november 2013 is Dominique begonnen als Junior Project Engineer.

De reden waarom Dominique op zoek is naar een andere baan is omdat hij graag zijn droombaan wilt vervullen als 3D tekenaar in de machinebouw. Hij wil zich verder verdiepen en ontwikkelen met Inventor.

Detachering en Werving & Selectie

Bent u voor langere termijn op zoek naar nieuwe CAD medewerkers? Dankzij onze jarenlange ervaring met werving & selectie bij legio klanten weten wij als geen ander wat u zoekt voor uw bedrijf. No cure no pay, dus uw risico is minimaal!

Per direct beschikbaar in Limburg & België

Jannick

Jannick

Woonplaats Sittard (Limburg)
Opleiding MBO Werktuigbouwkunde
CAD kennis Inventor, AutoCAD
Werkervaring   Jannick is een enthousiaste jonge werktuigbouwkunde die graag aan de slag wilt als tekenaar. Zijn passie is het uitwerken en het realiseren van producten.

Jannick is een echte optimist die behulpzaam en recht door zee is. Hij wilt graag zijn kennis overbrengen om zo tot een nog beter resultaat te komen.

Zijn droom is om ooit een engineers functie te bekleden waarbij hij een goede balans heeft tussen theorie en praktijk.
Mark

Mark

Woonplaats Voerendaal (Limburg)
Opleiding HBO Werktuigbouwkunde
CAD kennis Inventor, AutoCAD
Werkervaring   Mark is een enthousiaste engineer met veel ervaring. Zijn passie is het uittekenen/ontwerpen van producten. Het liefst is hij werkzaam in een omgeving waar hij de theorie met de praktijk kan combineren.

Mark heeft uitgebreide kennis van Inventor en heeft deze kennis op niveau gehouden door een update training bij Cadac Group te volgen.

Als persoon is hij iemand die zich helemaal voor een project geeft en dan het liefst langlopende projecten. Hij bijt zich hier in vast om deze tot een goed einde te brengen.
Chris

Chris

Woonplaats Beek (Limburg)
Opleiding MTS Werktuigbouwkunde
CAD kennis AutoCAD, Inventor
Werkervaring   Chris is een enthousiaste gedreven techneut die vakbekwaam is. Hij heeft ruime ervaring in de industriële techniek en zou dan ook graag verder gaan in deze branche.

Chris is iemand die doel- en resultaat gericht is. Hij is te omschrijven als een integer persoon die loyaal en collegiaal is. Daarnaast is Chris iemand die goed kan functioneren in een hectische omgeving. Hij is een sterke teamspeler maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan.

Zijn passie ligt bij het tekenen. Dit doet hij met Inventor en AutoCAD.

Door zijn ‘hands on’ mentaliteit met een flinke dosis doorzettingsvermogen is Chris een goede aanwinst voor ieder bedrijf.
Christophe

Christophe

Woonplaats Riemst (België)
Opleiding Master Industriële Wetenschappen  in Elektromechanica
CAD kennis Pro Engineer/ Creo Parametric, Inventor
Werkervaring   Christophe is een tekenaar/ontwerper in hart en nieren. Hij wil dan ook niets liever dan aan de slag in de machinebouw als tekenaar of ontwerper.

Christophe is een positieve jongen met Inventor en Solidworks ervaring. Hij heeft met beide pakketten een aantal jaar ervaring opgedaan door middel van stages en werk.

Christophe is iemand die zich volledig inzet en alles tot een goed einde wilt brengen. Hij is iemand die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Al deze eigenschappen maken hem tot een goede aanwinst voor ieder team.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap