CAD Detachering in de Architectuur, Bouw en Installatietechniek

Overzicht van onze beschikbare CAD Tekenaars en Modelleurs

Neem contact op Stel een vraag

Ons CAD Team staat voor u klaar

Beschikt u niet over de capaciteit of knowhow voor bepaalde projecten? Heeft u veel bulk-werk dat in korte tijd afgerond moet worden? Onze CAD specialisten gaan graag direct voor u aan de slag.

U wilt snel schakelen en iemand inzetten die weet waar u mee bezig bent en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Wij snappen dit en zorgen er dan ook voor dat ons team CAD specialisten multidisciplinair inzetbaar is. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over CAD licenties of hardware, ook dat regelen wij.

Lees meer

Dankzij ons team CAD specialisten is de capaciteit op uw tekenkamer volledig schaalbaar.

Armand Pinkaarts Managing Director Cadac Creators - Cadac Group Professional Resources Armand Pinkaarts

Per direct voor u beschikbaar

Aryen

Aryen

Woonplaats Beek (Limburg)
Opleiding HBO Bouwkunde
CAD kennis Revit Architecture, AutoCAD, Arkey ASD
Werkervaring   Aryen is een bouwkundig modelleur met een echte passie voor het vak. Hij heeft tijdens zijn 3e studiejaar Bouwkunde (2011) via Cadac Group een training Revit gehad en is sindsdien bezig met het zichzelf ontwikkelen op BIM en Revit gebied.

Gedurende deze studieperiode heeft zijn Revit tekenwerkzaamheden bij Wauben (parttime) doorgezet. Hier is hij tot heden nog steeds werkzaam; hij ondersteunt bij Revit projecten, is verantwoordelijk voor 3D visualisaties en beantwoordt vragen van de huidige modelleurs.

Aryen is iemand die naar eigen zeggen goed presteert onder druk. Daarnaast is hij iemand die graag nieuwe dingen leert. Hij is nieuwsgierig ingesteld en dit maakt dan ook dan hij nooit uitgeleerd raakt.
Kyara

Kyara

Woonplaats Bunde (Limburg)
Opleiding HBO Bouwkunde
CAD kennis Revit Architecture, AutoCAD, Microstation
Werkervaring   Kyara is een aardige, spontane dame die direct na het afronden van haar studie Built Environment aan het werk is gegaan bij Gregorio & Partners als Revit modelleur/bouwkundig tekenaar. Hier heeft ze gedurende een jaar aan een groot project gewerkt; een parkeergarage met woonblokken in Hasselt, waarbij ze m.b.v. Revit Architecture modelleerde. Haar werkzaamheden bestonden uit het verwerken van het ontwerp in het project/ BIM model als assistent architect en detailleren.

Kyara omschrijft zichzelf als iemand die leergierig is. Zij is zeer ambitieus, sociaal en stressbestendig. Tijdens haar studie is ze voor het eerst met Revit in aanraking gekomen en heeft zich hiermee tijdens haar werk ontwikkeld d.m.v. intensief samenwerken, communiceren en autodidact werken. Bij Cadac Group heeft ze ter aanvulling van haar kennis een training Revit Advanced gevolgd.
Kaho

Kaho

Woonplaats Wateringen (Zuid-Holland)
Opleiding HBO Bouwkunde
CAD kennis Revit Architecture, AutoCAD, Arkey Adomi
Werkervaring   Kaho is momenteel werkzaam als 3D modelleur bij HET Architectenbureau. Hier is hij verantwoordelijk voor het uitwerken van diverse projecten in Revit Architecture, Arkey Adomi 3D en AutoCAD.

Kaho heeft zijn opleiding HTS Bouwkunde afgerond en heeft vervolgens een pre-Master opleiding gevolgd. Omdat hij tijdens zijn HTS stages reeds aan diverse projecten gewerkt heeft, miste hij op de universiteit de praktijkervaring. Gedurende de stages is tevens zijn affiniteit voor het vak ontstaan en heeft hij kennis en ervaring opgedaan in uitlopende disciplines.

Kaho is een echte teamplayer met goede sociale en contactuele eigenschappen. Hij is gemotiveerd, enthousiast, communicatief vaardig en wilt graag blijven leren.
Farshid

Farshid

Woonplaats Delft (Zuid-Holland)
Opleiding WO Bouwkunde
CAD kennis Revit Architecture, AutoCAD
Werkervaring   Farshid is een bouwkundig ingenieur met brede ervaring in het vak. Na zijn afstuderen aan de TU-Delft in 2006 heeft hij de afgelopen jaren bij een aantal architectenbureaus als ontwerper/tekenaar gewerkt waar hij over de hele breedte van het vak, van haalbaarheid tot uitvoeringsniveau tekenwerk verzorgd heeft.

Vanzelfsprekend is hij hierdoor bekend met een brede scala aan teken- en planning software, evenals met Nen-normen en de regelgeving die relevant is aan zijn functie als bouwkundige. Farshid heeft zowel ervaring in de utiliteitsbouw als in de woningbouw. Zijn laatste loondienstverband is beëindigd wegens te weinig werkvoorraad. Farshid heeft vervolgens als ZZP ontwerper/tekenaar gewerkt, maar heeft in 2015 ook de tandartspraktijk van zijn broer beheerd in diens afwezigheid wegens een hartoperatie. Hij kon hier blijven werken, maar wilt liever zijn vak weer uitoefenen.

Farshid werkt secuur en heeft zijn werk altijd op tijd en binnen het budget afgeleverd. Hij ziet zijn carrière als een continue leer proces. Farshid heeft geen moeite om snel nieuwe dingen bij te leren en gaat een nieuwe uitdaging nooit uit de weg.
Klaas

Klaas

Woonplaats Zwolle
Opleiding MTS Bouwkunde
CAD kennis AutoCAD, Revit Architecture
Werkervaring   Klaas heeft na het afronden van zijn bouwkundige opleiding ongeveer 25 jaar ervaring opgedaan als AutoCAD tekenaar. Hij heeft voor ruim 17 jaar -het grootste deel van zijn huidige carrière- gewerkt voor Brummelhuis te Deventer. Hier was Klaas tot 2013 werkzaam als 1e tekenaar en projectleider en was verantwoordelijk voor alle vormen van teken- en rekenwerk volgens het Bouwbesluit.

Het zwaartepunt van zijn ervaring ligt bij de woningbouw, alhoewel hij in het begin van zijn carrière ook via architectenbureaus aan utiliteitsprojecten heeft gewerkt. Door deel te nemen aan het Revit traineeship hoopt Klaas de mogelijkheid te krijgen om als 3D modelleur weer aan de slag te kunnen bij een interessante opdrachtgever, zodat hij zijn carrière in loondienstverband kan vervolgen.

Detachering en Werving & Selectie

Bent u voor langere termijn op zoek naar nieuwe CAD medewerkers? Dankzij onze jarenlange ervaring met werving & selectie bij legio klanten weten wij als geen ander wat u zoekt voor uw bedrijf. No cure no pay, dus uw risico is minimaal!

Wilt u persoonlijk advies of zoekt u iemand bij u in de buurt?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap