Cadac Experts

Het eerste wereldwijde online platform waar we Autodesk experts en klanten met elkaar gaan verbinden

Neem contact op Cadac Experts

Online experts on demand

Enabling Digital. Cadac's motto en drijfveer. De digitalisering in de maakindustrie, in de bouw en bij de overheid blijft evolueren en dit lijkt ook niet te stoppen. Iemand die op de hoogte is van de laatste trends en iemand die bovendien zelf constant mee innoveert is een onmisbare partner in deze sectoren. Al jaar en dag staat Cadac klaar om bedrijven te helpen de digitale transformatie te omarmen en voor te bereiden op de toekomst. Wat die ook brengt.

Dagelijks werken onze Cadac experts om onze Enabling Digital missie vorm te geven. Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten hebben wij het eerste wereldwijde online platform waar we Autodesk experts en klanten met elkaar gaan verbinden gelanceerd. Op dit platform kunnen Cadac consultants en zelfstandige Autodesk experts zich aanbieden, zonder dat zij daarvoor een hoop administratieve handelingen moeten verrichten. Zo kunnen onze klanten zelf passende experts vinden en gemakkelijk online boeken.

Lees meer

Wij laten onze experts graag meeprofiteren van onze dynamische en strategische partnerschappen met technologische koplopers zoals Autodesk en Microsoft.

Carolyn Bosma Community Manager - Cadac Group Holding Carolyn Bosma

Cadac Presents: Cadac Xperts

Autodesk vraag en aanbod verbinden

De digitale wereld heeft behoefte aan experts, aan echte kenners van het vak. Cadac Xperts is een online platform om vraag en aanbod van Autodesk gerelateerde kennis efficiënt aan elkaar te verbinden.  Onze eigen consultants aangevuld met freelancers. Digitaal, zonder fysiek kantoor en administratie. Alle experts op dit platform zijn baas over hun eigen agenda. Zo hebben zij de kans om dichter bij de klant te staan, meer verantwoordelijkheden op zich te nemen, extra inkomen te genereren als referral partner op software verkoop en zichzelf verder te ontwikkelen. 

Als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Preferred Supplier hebben wij onze experts heel wat voordelen te bieden. Geïnteresseerd? Wij vertellen je graag meer over de voordelen!

Bezoek platform

Voordelen van Cadac Experts

USP Autodesk specialisten in elke branche

Autodesk specialisten in elke branche

Onze experts zijn gespecialiseerd in een breed scala aan onderwerpen; van BIM tot en met digitalisering en alles daartussenin.

USP Transparante samenwerking

Transparante samenwerking

Dankzij een volledig transparant platform met CV, ervaring en specialisme kunnen onze klanten zelf passende experts vinden en boeken via eenduidige afspraken. 

USP Knowledge on demand

Knowledge on demand

Op dit platform kunnen zelfstandige experts zich elk moment aanbieden en klanten kunnen alle experts 24/7 eenvoudig boeken. 

USP Aantrekkelijke werkformule

Aantrekkelijke werkformule

Experts pakken een aanzienlijk percentage van de omzet en kunnen als referral partner optreden als het gaat om software verkoop, waardoor zij een aantrekkelijke fee op de verkoop van software verdienen.

USP Online platform

Online platform

Het platform is volledig digitaal, zonder fysieke kantoren en administratie. Ook bevatten alle projecten een Cadac betaal garantie. Zo worden experts altijd op tijd betaald voor al het werk dat is voltooid via Cadac Xperts.

USP Autodesk netwerk

Autodesk netwerk

Wij kunnen experts op het platform toegang geven tot het Autodesk netwerk zoals OTC, OTx, AU en onze eigen kennissessies. Daarnaast is Cadac Xperts ook een geweldige plek om in contact te komen met gerenommeerde klanten.

Expert platform als groeimodel in de softwarebranche

In maart starten we met de werving van ervaren specialisten op het gebied van Autodesk in Nederland, Duitsland, Engeland en Australië. Volledig transparant met CV, ambities, ervaring en specialisme zodat onze klanten en software-kopers zelf kunnen bepalen wie ze willen inhuren”, aldus Jan Baggen, CEO Cadac Group.

Daarnaast zijn we voor experts aantrekkelijk als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Preferred Supplier. Wij openen deuren die voor zelfstandigen normaal gesproken gesloten blijven. Zo snijdt het mes aan verschillende kanten”. Meer weten? In dit opiniestuk vertelt Jan over Cadac Xperts als groeimiddel in de softwarebranche.

Lees verder
12.jpg

Cadac Experts

Maak kennis met onze Cadac experts

Job van Hardeveld

Job van Hardeveld

Bouwkundig Consultant
Specialiteit: Autodesk Revit

“Dankzij BIM ontstaan minder bouwfouten, is de doorlooptijd korter en werken bouwers efficiënter.”

Autodesk Certifications
Architecture Certified Professional

Bekijk video
Bjorn van Os

Bjorn van Os

Manufacturing Consultant
Specialiteit: Autodesk Inventor, Fusion 360

"Inventor heeft tal van verborgen mogelijkheden. Ik help u graag om uw werktuigbouwkundig 3D-ontwerpen, documentatie en productsimulaties naar een hoger niveau te tillen."

Autodesk Certifications
Inventor Certified Professional
Autodesk Fusion 360 Certified Professional

Marco Takx

Marco Takx

CAD/CAM Consultant
Specialiteit: Autodesk Fusion 360, Inventor HSM

“Heeft u ook interesse in Fusion 360 en/of Inventor HSM ondersteuning voor het programmeren/tekenen van uw producten, neem dan gerust eens contact met mij op.”

Autodesk Certifications
Autodesk Expert Elite

Robert Klempau

Robert Klempau

Senior Bouwkundig Consultant
Specialiteit: Autodesk Revit, Revit MEP, Navisworks, BIM 360

"Dankzij krachtige software tools en geavanceerde technieken werkt u efficiënter en verkrijgt u betere en meer professionele resultaten"

Autodesk Certifications
Architecture Certified Professional
Mechanical Certified Professional
Autodesk Expert Elite 

Meer informatie? Bezoek het platform

Neem direct contact op met de Cadac Community Manager

Neem contact op Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?