Cadac introduceert het Young Mechanical Professional Program

Een formule waar u handig van mee kunt profiteren!

Neem contact op Stel een vraag

Op zoek naar talent?

Gezien de krapte op de arbeidsmarkt, investeert Cadac in veelbelovende jongeren. In september starten we met het Young Mechanical Professional Program. Gedurende een traject van anderhalf jaar kunnen schoolverlaters een uitgebreid ontwikkelingsprogramma met diverse modules bij Cadac volgen. Ondertussen zetten wij deze kandidaten aan het werk als tekenaars, constructeurs of engineers.

Indien u op korte termijn ondersteuning kunt gebruiken van een werktuigbouwkundig professional, dient u zeker kennis te maken met onze Young Professionals. Zij worden streng geselecteerd en ontwikkelen steeds diepgaandere kennis. Een juniorprofiel dat u niet snel tegenkomt. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Lees meer

Een Young Mechanical Professional beschikt over diepere kennis dan de gemiddelde junior kandidaat.

Armand Pinkaarts Managing Director Cadac Creators - Cadac Group Professional Resources Armand Pinkaarts
organice-vault-engineering-data.jpg

Het Young Mechanical Professional Program

Cadac gelooft in jong talent, maar talent moet ontwikkeld worden. Hier helpen wij graag een handje! Het Young Mechanical Professional Program is bedoeld voor HBO en universitaire schoolverlaters die maximum drie jaar werkervaring hebben.

Gedurende anderhalf jaar volgen zij een uitgebreid ontwikkelingsprogramma. Ze krijgen scholing en coaching van de beste experts. Dankzij de combinatie van praktijk en theorie ontwikkelen ze kennis die veel diepgaander is dan die van een gemiddelde junior. Met een Young Mechanical Professional implementeert u geavanceerde kennis in uw bedrijf zonder grote investeringen te doen.

Wat houdt het in?

Ontdek de opleidingen binnen ons traject

  • CAD: Onze kandidaten ontwikkelen gevorderde CAD-technieken en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • CAM: Wij leren de Young Professionals zowel het product vorm te geven als het te produceren. 
  • Simulation: Met een digitaal prototype kunt u heel wat kosten besparen. Een Young Professional in uw team die simulatietools onder de knie heeft, is een enorme plus. 
  • PDM: Dankzij product data management zijn ontwerpen beter te beheren en eenvoudiger te delen.  Lees meer over hoe wij PDM inzetten als cross business verbetertool voor machinebouwprocessen.
  • CPQ: Een Young Professional kan u ondersteunen bij uw overstap van ETO naar CTO m.b.v. productconfigurators.
wij-richten-ons-op.jpg
verhuur.jpg

Mee met de digitalisering

Onze Young Mechanical Professionals zijn echte digital natives. Zij zijn opgegroeid met snel opeenvolgende technologische innovaties. Bovendien hebben ze zich tijdens hun studie verdiept in werktuigbouwkundige technologieën en zijn ze op de hoogte van de laatste nieuwe trends in de sector, cruciaal in een snel evoluerende digitale wereld. 

Een Young Mechanical Professional kan u ondersteunen met uw digitale transitie. Wilt u meer weten over de voordelen van een Young Mechanical Professional? Neem dan zeker contact met ons op. 

Contacteer ons

Benieuwd naar onze kandidaten?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap