BIM Data Management Systeem in de cloud

Optimaliseer uw BIM-workflows met een DMS

Neem contact op Gratis webinar

Ontdek de voordelen van BIM in de cloud

Breng structuur aan in het beheer van uw documenten en haal het maximale uit BIM (Building Information Modelling) met een Data Management Systeem in de cloud. Zo bespaart u kosten, wint u tijd, maakt u geïnformeerde beslissingen en daalt uw projectrisico. Maak gebruik van de jarenlange ervaring en doordachte BIM-visie van Cadac. Speciaal voor bouwkundige aannemers biedt Cadac een effectieve aanpak om modelgericht te werken binnen uw organisatie.

Onze experts helpen u graag om met deskundig advies en innovatieve tools om uw BIM-workflows op orde te krijgen. Neem contact op en ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Lees meer

Een DMS in de cloud vormt de absolute basis voor digitaal en efficiënt bouwen.

Desmond Laeyendecker Business Development Manager - Architectuur, bouw en installatietechniek Desmond Laeyendecker
bim-360-informatie-bouwplaats

Webinar voor bouwkundige aannemers

Meld u nu aan voor het webinar 'Bouwkundige aannemers: orde in de chaos'. Tijdens dit webinar leert u meer over een sectorspecifieke aanpak voor document- en modelbeheer voor uitvoerende partijen. Werk efficiënter samen met uw partners, reduceer projectrisico en lever snellere resultaten en hogere kwaliteit.

Dit webinar heeft plaatsgevonden op woensdag 10 april 2019. Uiteraard staat de opname voor uw beschikbaar, zodat u dit webinar in uw eigen tijd terug kunt kijken.  

Bekijk opname

Voordelen van een DMS voor uw bedrijf

USP Werk efficiënter

Werk efficiënter

Met een goed geïntegreerd DMS verkort u de zoektijd naar de juiste bestanden. Optimaliseer uw versiebeheer. Voorkom dubbel werk. 

USP Overal mobiele toegang

Overal mobiele toegang

Via een app heeft u overal toegang tot de bestanden. Bekijk bouwtekeningen en modellen waar u ook bent.

USP Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Uw modellen, bouwtekeningen en andere projectdocumentatie worden veilig opgeslagen op een centraal platform in de cloud.

cadac modules.jpg

Orde in de chaos? Hoe dan?

BIM is niet meer weg te denken uit de bouwindustrie en brengt vele mogelijkheden met zich mee. Toch weten vele bouwkundige aannemers nog niet hoe ze het maximale uit de digitalisering kunnen halen. De BIM-visie van Cadac is doordacht en effectief. Met deskundig advies en de juiste tools maken we het voor uw bedrijf mogelijk dat iedere participant van het bouwproces op elk moment de juiste informatie vanuit één centrale locatie kan bekijken. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Data Management Systeem voor uw bedrijf? 

Neem contact op

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Neem contact op Gratis webinar

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap