Naar hoofdinhoud

Autodesk-software financieren

Een lening afsluiten voor uw investering in Autodesk-software

Cadac biedt u naast een traditionele aankoop ook de mogelijkheid om een lening af te sluiten. Kies voor een van onze financieringsoplossingen als u uw geplande IT-investering gespreid wilt betalen. Hoe werkt het en wat zijn de voor -en nadelen ?

diensten cpq

Hoe werkt softwarefinanciering via Cadac?

Vanaf een ordergrootte van €10.000 ex BTW kunt u een lening afsluiten voor uw software-aankoop. Via Cadac kunt u dit eenvoudig aanvragen. Cadac werkt samen met gerenommeerde kredietverstrekkers, waardoor u kunt rekenen op gunstige voorwaarden en een transparante overeenkomst.

 1. Bereken uw ordergrootte en het gewenste kredietbedrag.
 2. Vraag een offerte aan via Cadac, met een minimumwaarde van €10.000 ex BTW.
 3. Indien u hier graag gebruik van wenst te maken, laat het ons meteen even weten. Wij verwerken vervolgens uw aanvraag en na een positieve kredietbeoordeling brengen we meteen het contract met de gewenste looptijd (12 of 36 maanden) en betalingsfrequentie (maandelijks per kwartaal of jaarlijks) uit. Na validatie van het getekende contract verwerken we jullie bestelling en ontvangt u uw bestelde Autodesk-softwarelicenties.

Vraag offerte aan

Waarom geld lenen voor uw IT-investering?

Wanneer uw budget voor IT-investeringen beperkt is, kan dit belemmerend werken voor de innovatiekracht van uw bedrijf. U heeft behoefte aan professionele ontwerp- en documentatiesoftware om sneller en beter te kunnen werken, maar beschikt op dit moment niet over de financiële middelen om licenties aan te kopen of wilt deze niet meteen voor de volle 100% betalen.

Vaak gaat de investering in softwarelicenties gemoeid met hoge bedragen. Het is goed om te weten dat er via Cadac financieringsoplossingen zijn voor kleine én grootschalige kredieten, zodat uw organisatie niet tot stilstand hoeft te komen. Wij doen het werk voor u en leggen met veel plezier een passende, financiële oplossing voor.

De voordelen van softwarefinanciering

 • Gespreid betalen

  Gespreid betalen. U betaalt uw IT-investering gespreid over de gewenste periode en niet in één keer, op maandelijkse, trimestriële of jaarlijkse basis !

 • Geen verborgen kosten

  Geen verborgen kosten U weet vooraf precies wat u gaat betalen voor uw lening en u bent beschermd tegen eventuele (jaarlijkse) prijsverhogingen.

 • Snel en eenvoudig geregeld

  Bij wederzijds akkoord kunt u snel aan de slag met uw softwarelicenties.

over ons aanpak cadac

Tips voor het afsluiten van softwarefinanciering

Geld lenen kost geld. Het is dan ook raadzaam om een weloverwogen besluit te nemen over de financiering van softwarelicenties. Wij helpen u graag om alle alternatieven met u te bespreken. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte toesturen, die u inzicht kan geven in de periodieke en totale kosten van uw gewenste krediet. Meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Meer weten over financieringsoplossingen?

Wij helpen u graag.

Kies een locatie

Europa

Wereld