Profiteer nu van diverse Autodesk acties

Geldig tot 25 januari 2017

Stel een vraag

Tijdelijke aanbiedingen

Bestel snel en profiteer

autodesk-white.png

Profiteer vandaag nog van deze exclusieve aanbiedingen

Zoals u misschien wel weet bestaat Cadac Group dit jaar 30 jaar. Om 2016 extra feestelijk af te sluiten hebben wij voor u een flink aantal Autodesk promoties geselecteerd. Profiteer vandaag nog van deze exclusieve aanbiedingen en sta er in 2017 sterker voor dan ooit!

Zo geven wij flinke korting op AutoCAD 360 Pro, krijgt u gratis het nieuwe BIM 360 Team of Fusion Team bij diverse Autodesk software, trainingen en support, en hebben we speciaal voor de bouwkundige onder ons een voordelige BIM Kit samengesteld om een vliegende start te maken met BIM.

Lees meer

Wilt u in 2017 een vliegende start maken? Profiteer dan vandaag nog van deze mooie aanbiedingen!

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers

Top Pro Features of AutoCAD 360 Pro

50% korting op AutoCAD 360 Pro (Plus)

Met AutoCAD 360 tekent, bewerkt en bekijkt u CAD-tekeningen altijd en overal, op desktop, smartphone en tablet.

Tot 25 januari 2017 betaalt u slechts €25 (€ 50) per jaar voor AutoCAD 360 Pro en €55 (€ 110) voor AutoCAD 360 Pro Plus.

Nu bestellen

Gratis Fusion Team, BIM 360 Team

Wanneer u zich inschrijft voor een (klassikale) training, een abonnement neemt op Advanced Support of overstapt op automatische contractverlenging (als u dat nog niet had), dan krijgt u een gratis jaarabonnement op BIM 360 Team, Fusion Team.

Direct bestellen
OGN_taskforce.jpeg

Fusion Team in 2 minuten

Machine- en Apparatenbouw: Gratis Fusion Team (Collaboration kits)

Fusion Team is een uniek, online platform om beter samen te werken in de cloud, speciaal ontwikkeld voor productontwerpers in de machine- en apparatenbouw en de maakindustrie. Fusion Team zorgt voor meer efficiënte communicatie tussen ontwerpers, ingenieurs, werkvoorbereiders en alle andere belanghebbenden, op één centrale plek.

Bij aanschaf van AutoCAD of AutoCAD LT (zie video), AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical, Inventor, of de Product Design Collection, krijgt u tot 25 januari 2017 gratis een jaarabonnement (t.w.v. € 105) op Fusion Team.

Nu bestellen

Bouwkundigen: Gratis BIM 360 Team (Collaboration kits)

Deel, bekijk, geef opmerkingen en vind al uw BIM-projectinformatie op één plek in BIM 360 Team. Deze gemakkelijk te navigeren mobiele app is geschikt voor tablet en/of smartphone. Zo kunt u waar u maar bent gebruik maken van uw BIM-projecten.

Bij aanschaf van AutoCAD of AutoCAD LT (zie video), AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP of Revit krijgt u tot 25 januari 2017 gratis een jaarabonnement (t.w.v. € 105) op BIM 360 Team. Bij aanschaf van een AEC Collection krijgt u maar liefst 3 BIM 360 Team jaarabonnementen cadeau.

Nu bestellen

BIM 360 Team in 2 minutes

BIM-CAD-Building Design.jpg

Bouwkundigen: Extra voordelige BIM Kit

Bent u architect en wilt u de eerste stappen zetten in de wereld van BIM, maar twijfelt u aan de benodigde investering in software en kennis? Dan hebben wij nu een mooie en voordelige oplossing voor u. De exclusieve BIM-KIT Platinum!

De BIM-KIT is een voordelig startpakket met de juiste BIM software, training en support voor. Volledig op elkaar afgestemd zodat u vol vertrouwen kunt starten met BIM!

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Wij helpen u graag!

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap