Cadac Organice Suite

Verbind CAD en SharePoint. Ideaal voor AutoCAD, Vault, Inventor en meer.

Vraag een demo aan Stel een vraag

Het beste van 2 werelden

Beheer en deel uw engineering AutoCAD-tekeningen eenvoudiger dan ooit in SharePoint met Cadac Organice Suite. Voeg Cadac Organice Suite toe aan Microsoft SharePoint om het ideale platform te creëren, waarop u al uw AutoCAD-tekeningen overzichtelijk beheert. Deze oplossing is geschikt voor het integreren van bestanden die u gemaakt heeft in Autodesk-software, zoals AutoCAD, Vault en Inventor, maar ook andere CAD-tekeningen kunt u beheren en delen met de Cadac Organice Suite.

Vraag vandaag een demo aan, zodat wij u kunnen laten zien hoe deze oplossing van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf.

Lees meer

Cadac Organice Suite is de ideale oplossing om AutoCAD en SharePoint te integreren. Verbeter de samenwerking en bestandsbeheer binnen uw organisatie.

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding Ernst-Jan Huijbers
organice-vault-engineering-data-small.jpg

AutoCAD en SharePoint integreren?

Dat kan nu eenvoudig! Krijg grip op uw data- en documentenstroom door gebruik te maken van Microsoft SharePoint in combinatie met Cadac Organice Suite. Deze oplossing is eenvoudig te implementeren en het is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. 

Cadac Organice Suite is ontwikkeld door Cadac Group. Als Microsoft Gold Partner en Autodesk Platinum Partner biedt Cadac Group u de expertise die u nodig heeft om het Microsoft platform optimaal te gebruiken in combinatie met Autodesk-software.

Vraag een demo aan

Voordelen van Cadac Organice Suite voor uw bedrijf

USP Verbeterde samenwerking

Verbeterde samenwerking

Houd controle over uw complexe projecten. Werk samen met verschillende afdelingen en externe partijen. Gecontroleerd en laagdrempelig.

USP Betrouwbaar en veilig

Betrouwbaar en veilig

Kies voor een betrouwbare en veilige omgeving voor het delen en beheren van uw AutoCAD-tekeningen. Inclusief versiebeheer, review cyclus en traceerbaarheid.

USP Snelle implementatie dankzij best practices

Snelle implementatie dankzij best practices

Met meer dan 30 jaar ervaring minimaliseren wij de doorlooptijd en kosten van de implementatie.

Gratis demo: AutoCAD en SharePoint integreren

Door Cadac Organice Suite toe te voegen aan uw SharePoint-omgeving kunt u eenvoudig uw CAD-tekeningen delen en beheren. Deze oplossing is geschikt voor Autodesk AutoCAD, Vault, Inventor en andere CAD-tekeningen. Vraag vandaag een gratis demo aan en ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Vraag een demo aan Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap