De juiste training voor iedere rol in het bouwproces

Kies de training die bij u past en stel uw eigen cursustraject samen

Neem contact op Aanmelden nieuwsbrief

De beste bouwkundige BIM trainingen

Dankzij onze unieke, modulaire opzet voor BIM gerelateerde trainingen kiest u de juiste training die perfect past bij uw behoeften.

Of u nu architect, constructeur, installateur, aannemer, fabrikant of gebouwbeheerder bent, starter of ervaren professional, voor elke rol in het BIM- en bouwproces hebben wij de beste trainingen die helemaal passen bij uw werkzaamheden en ambities.

Lees meer

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied met onze trainingen!

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek Jeroen Leeuw
stadskantoor-venlo.jpg

Uitgelicht: Revit Basis Training

U wilt graag slimme modellen maken en de informatie hiervan op andere plaatsen hergebruiken. Faalkosten reduceren is voor u van belang. Daarnaast krijgt u steeds vaker de vraag om de coördinatie en controle over het project op te pakken om de kwaliteit te bewaken.

Om u hiermee snel te kunnen helpen hebben wij een Revit Basis training van 3 dagen. Na deze dagen bent u in staat om een groot deel van de Revit Software te benutten.

Heeft u deze kennis en ervaring al in huis? Bekijk dan ook onze andere trainingen die wij specifiek voor architecten hebben ontwikkeld.

Lees meer over deze training
BIM-City-Construction.jpg

Uitgelicht: IFC Training

Constructeurs werken binnen projecten vaak met verschillende CAD Software, en krijgen dikwijls de vraag om in een IFC Formaat de data aan te leveren. Maar hoe maakt u een IFC model? Welke informatie moet hier in staan, en hoe krijgt u deze informatie uit uw Revit model? Tijdens de IFC trainingen leren wij omgaan met deze vraag en de juiste informatie exporteren.

Bent u reeds op de hoogte van alle IFC opties? Bekijk dan welke trainingen wij nog meer voor constructeurs hebben.

Lees meer over deze training
bim-360-informatie-bouwplaats-bewerkt.png

Uitgelicht: Navisworks Training

Coördinatie van modellen, voortgangsbewaking en het opzoeken van clashes zijn vaak de taak van de aannemer binnen het BIM-project. Hiervoor biedt Autodesk met Navisworks Manage u de ideale tool om dit proces te stroomlijnen en goed uit te voeren. Het gebruik van Navisworks neemt in Nederland steeds meer een vlucht, zeker sinds 1 augustus omdat Navisworks Manage toegankelijker in gebruik is doordat het is opgenomen is in de Autodesk AEC Branche Collection. Middels de tweedaagse Navisworks training leert u omgaan met alle ins en outs van Navisworks.

Bent u naast Navisworks op zoek naar een training op uw eigen rol als BIM-Coördinator of BIM-Manager? Bekijk dan onze trainingen speciaal voor aannemers.

Lees meer over deze training
vsh-fittings-7.jpg

Uitgelicht: BIMventor

Steeds vaker krijgt u als producerende partij de vraag om BIM modellen aan te leveren. U werkt echter met Inventor en wilt graag weten wat een bouwende partij voor informatie wenst te ontvangen. Welke stappen moet u zetten om uw informatie zo goed mogelijk over te brengen zodat een bouwende partij in BIM hiermee verder kan?

Is dit voor u niet aan de orde, maar wilt u wel graag weten wat BIM voor uw organisatie kan betekenen? Volg dan onze andere trainingen specifiek voor fabrikanten

Lees meer over deze training
bim-for-facility-management.jpg

Uitgelicht: BIM Awareness Training

Gebouwbeheer op basis van een BIM model, het komt steeds vaker voor. Maar waar moet u als beheerder rekening mee houden als u deze stap wil gaan maken voor uw huidige assets? En waar moet u rekening mee houden als we nieuwbouw op basis van BIM laten uitwerken? Tijdens de BIM-Awareness training maakt u kennis met de mogelijkheden en voordelen van BIM en leert u alles over de valkuilen.

Doet u al gebouwbeheer op basis van een BIM-model? Bekijk dan onze overige trainingen die we bieden voor gebouwbeheerders.

Lees meer over deze training
mep-fabrication.jpg

Uitgelicht: IFC Training

U bent installateur en heeft de eerste projecten binnengehaald en bent volgens BIM protocol verplicht om aan te leveren in IFC. Hoe gaat u er nu voor zorgen dat de u het Revit Model goed prepareert voor de juiste IFC export met de juiste coördinatie en informatie. Tijdens onze IFC voor Revit cursusdag leren we u hier alles over.

Bent u reeds op de hoogte van alle IFC opties? Bekijk dan welke trainingen wij nog meer speciaal voor installateurs hebben.

Lees meer over deze training

Wilt u graag persoonlijk advies?

Neem contact op Stel een vraag

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap