Naar hoofdinhoud

Inventor

Creëer, simuleer en optimaliseer al vroegtijdig in het ontwerpproces

Gebruik de Inventor CAD-tools voor 3D-ontwerp, documentatie en productsimulatie

Autodesk Inventor is 3D-CAD- software voor het ontwerp, de simulatie, de visualisatie en de documentatie van uw product. Als werktuigbouwkundig engineer wilt u het proces van ontwerp t.e.m. productie van een nieuw product, machine of onderdeel zo vlot mogelijk laten verlopen. Bij voorkeur houdt u de kwaliteit zo hoog mogelijk en de kosten zo laag mogelijk. Samen met de expertise van Cadac en de tools van Inventor stellen wij u hiertoe in staat.

Of u nu op zoek bent naar een Inventor-licentie of een partner die u helpt het maximum uit de CAD-software te halen. U kunt rekenen op Cadac. Door middel van software, trainingen, het inschakelen van een expert of andere diensten zorgen wij ervoor dat u beschikt over krachtige 3D-ontwerpen. Het resultaat? Betere productkwaliteit, lagere ontwikkelkosten en een kortere doorlooptijd.

Volwaardig Inventor-partner

Behaal de beste resultaten met behulp van onze Inventor-software, -diensten, -trainingen en -experts.

cadac autodesk software

Inventor-Software

Koop software tegen de beste prijs.

Software
services cadac diensten

Inventor-training

Beschik over de nodige kennis met een Inventor-training.

Bekijk trainingen
cadac experts

Inventor-experts

Laat u helpen door een Inventor-experts.

Bekijk experts
services cadac

Inventor-diensten

Werk beter met Inventor dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
neil cross inv mark

In samenwerking met Neil Cross, eigenaar van het populaire YouTube-Kanaal TFI, heeft Cadac Group een benchmark-tool ontwikkeld voor gebruikers van Autodesk Inventor.

Invmark: dé benchmark-tool voor Autodesk Inventor

Welke hardware is het beste voor het gebruik van Autodesk Inventor? En hoe presteert uw huidige hardware ten opzichte van andere Autodesk Inventor-gebruikers? Invmark geeft inzicht in 3D-berekeningen, plaatsing en creatie van gegevensrijke weergaven, FEA, grafische testen, workflows en nog veel meer. Upload en vergelijk uw testscores met collega's en de gehele Autodesk-community op het InvMark Leaderboard.

Ontdek InvMark

Werk sneller, efficiënter en verminder uw kosten

Ontwerp producten, machines en mechanische onderdelen als nooit tevoren met Autodesk Inventor. Pluk de vruchten van digital prototyping. Indien gewenst kunt u een training volgen waarbij u leert hoe u uw 3D digital prototype test op functie, vorm en samenhang. Optimaliseer uw ontwerpen door middel van simulatie-, validatie – en optimalisatietools.

Of schakel een van onze experts in om dit optimaal toe te passen in uw organisatie. Met andere woorden: ontwikkel uw producten sneller, beter en tegen lagere kosten met Autodesk Inventor en de juiste kennis.

Wij kijken graag naar uw specifieke situatie

bohez-cnc-machine-350

We voegen ruim 35 jaar ervaring toe aan uw projecten

Met Cadac als Inventor-partner profiteerden diverse bedrijven al van lucratieve resultaten. Zo kon CrosbyIP Lifting Clamps, dankzij de expertise van Cadac, met maar liefst 40% reduceren en zo de meeste compacte hijsklemmen produceren. Ook MKB Bohez spreekt lovend over Cadac: “Ik denk dat we het zonder de hulp van Cadac niet gered hadden. Zij hebben niet alleen de programma’s geïnstalleerd en de nodige instructies verzorgd, ik heb ook meerdere praktijkdagen gevolgd in het Cadac Lab.”

Cadac is een allround Inventor partner. Niet alleen vindt u bij ons voordelige Inventor-licenties, maar wij helpen u ook kennis te integreren in uw bedrijf door middel van trainingen of door het inhuren van extra capaciteit en/of kennis via ons expertplatform. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied.

bohez-cnc-machine-1280

Bohez

De ontwikkelingen gaan heel snel. Zo’n Cadac Lab is dan ideaal, zeker voor kleine bedrijven zoals het onze.

crosbyip lifting clamps-hero-1280

CrosbyIP Lifting Clamps

Dankzij Dynamic Simulation in Inventor kon Crosby het te bedienen koppel met maar liefst 40% reduceren en zo de meeste compacte hijsklemmen produceren.

vosta-lmg-2-1280

Vosta LMG

De Autodesk PDM oplossing is ideaal voor krachtige omgevingen als Autodesk Inventor, het vormt als het ware een natuurlijke aanvulling.

Welke oplossingen bieden we voor uw industrie?

Als softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw digitalisering te optimaliseren.

whitepaper systeemintegratie

Whitepaper | Systeemintegratie: het fundament onder uw digitale strategie

Dit whitepaper gaat over systeemintegratie, een belangrijke bouwsteen in de concrete invulling van uw digitale strategie.

Download whitepaper
cadac whitepaper het gebouw als product

Whitepaper | Het gebouw als product

In dit whitepaper leest u waarom de bouwsector op het gebied van productiviteit, innovatie en winstgevendheid nog steeds mijlenver achterblijft.

Download whitepaper
cadac whitepaper van cad naar erp

Whitepaper | Van CAD naar ERP

Dit whitepaper gaat over het belang van een Product Data Management (PDM) systeem als brug tussen CAD en ERP.

Download whitepaper

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld