Naar hoofdinhoud

Fusion 360

CAD-, CAE- en CAM-tools in één platform

Fusion 360: één platform voor engineering, productie en samenwerking

Autodesk Fusion 360 is CAD/CAM-software, het eerste echte ‘Product Innovation Platform’ ter wereld. Het verbindt ontwerp, productie en gebruik met elkaar in de cloud. Essentieel in een wereld vol verandering waarin klanten veeleisender zijn, producten complexer en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Indien u concurrerend wilt blijven moet u blijven volgen en liefst zelfs vooroplopen.

Niet alleen moet u de juiste Revit-software in huis hebben, maar ook de juiste kennis. Uw volledige team van machinebedieners, industriële ontwerpers en andere medewerkers moeten het maximum uit de digitalisering kunnen halen. Hiervoor dient u te kunnen rekenen op een allround Fusion 360-partner.

Fusion 360 advies & consultancy

Wij hebben alles in huis om uw Fusion 360-proces te optimaliseren.

cadac autodesk software

Fusion 360-software

Profiteer van de laagste Autodesk Fusion 360-prijzen.

Bekijk software
services cadac diensten

Fusion 360-trainingen

Volg een Fusion 360-training voor betere resultaten.

Bekijk trainingen
cadac experts

Fusion 360-experts

Boek de beste Fusion 360-experts bij Cadac.

Bekijk experts
services cadac

Fusion 360-diensten

Laat u ondersteunen door onze Fusion 360-diensten.

Bekijk diensten
autodesk fusion 360

Reken op de Fusion 360-expertise van Cadac

Door Fusion 360 juist in te zetten in uw organisatie zult u een enorme verbetering van uw workflow ondervinden. En dat ziet u in uw resultaten! Zo zien we bij andere organisaties een daling in hun time-to-market van maar liefst 60%. Een vermindering in kosten van 50% door het verminderen van doorlooptijden en personeelskosten. Daarbij getuigen engineers 75% minder ontwerptijd nodig hebben dan bij traditionele software.

De resultaten zijn indrukwekkend. Om deze resultaten te behalen, moet u Fusion 360 optimaal inzetten. Daar kan Cadac u mee helpen. Doordat we de software in de praktijk testen en continu innoveren in het Cadac Lab, kunnen we onszelf Fusion 360-specialisten noemen. Onze consultants verkopen niet enkel software, maar stellen u in staat de digitalisering te omarmen. Dit aan de hand van specifieke trainingen, het ter beschikking stellen van een expertplatform en door middel van andere diensten.

Waar kunnen wij u mee helpen? We horen het graag!

Youtube thumbnail

Razendsnelle productontwikkeling

Met Autodesk Fusion 360 maakt u razendsnel producten. Cadac zorgt ervoor dat u het maximum uit Fusion 360 haalt. Wij stellen u in staat om concepten snel op te zetten, een optimaal ontwerp te kiezen op basis van analyse en simulatie, snel te engineeren en uw product voor te bereiden met geïntegreerde CAM-tools.

Kies voor Cadac als betrouwbare partner om uw CAD/CAM workflow te optimaliseren met Fusion 360. Wij ondersteunen u op diverse vlakken.

Neem contact op 

Deze bedrijven zijn u al voor gegaan

Bekijk een selectie van onze projecten met bedrijven in uw vakgebied

hostma machinebouw

Hostma Machinebouw

De snelle groei van Hostma Machinebouw schrijft de jonge ondernemer, Stan Maas, onder meer toe aan het gebruik van het CAD/CAM-platform Autodesk Fusion 360, begeleid door de specialisten van Cadac.

Werkt onze aanpak ook voor u?

We zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld