Ontwerp sneller en slimmer in Inventor

Gratis Workshop

Werkt u met Inventor en wilt u sneller en slimmer ontwerpen? Uw digitale ontwerpproces optimaliseren? Productiever werken en meer tijd overhouden voor Innovatie? Maak dan kennis met de door ons ontwikkelde Inventor tools, gebundeld in Cadac NXTdim Inventor.

Tijdwinst, meer productiviteit, minder fouten

NXTdim Inventor bundelt meer dan 30 handige Inventor tools, eenvoudige batch print- en publiceer features en een Nederlandstalige bibliotheek met DIN onderdelen. Ontwikkeld op basis van onze jarenlange Inventor ervaring en talloze Inventor implementaties. Het doel? Tijdwinst, standaardisatie, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer.

Praktische hands-on workshop

In deze gratis workshop gaat u hands-on aan de slag in Inventor. U zult zien hoe u tot wel 80% tijd bespaart op eentonige, repeterende ontwerptaken in Inventor. Samen met onze Inventor experts ontdekt u de beste tools voor uw dagelijkse werkzaamheden in Inventor.

Lees meer over onze Inventor tools


Houd me op de hoogte

Deel evenement

Gratis Workshop

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiƫntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creƫren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap