Virtual & Augmented Reality

Gratis Webinar

Maak kennis met Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR). Tijdens dit webinar laten wij u in 45 minuten zien hoe u deze ontwikkelingen praktisch toepast in uw organisatie. Of u nu werkt in de bouwkundige-, of werktuigbouwkundige sector, civiele techniek, of de procestechniek, VR en AR is niet langer iets voor de toekomst. De software is er, de techniek is er, het is nu tijd om het in de praktijk in te zetten.

Ontdek VR & AR in de praktijk

De ontwikkelingen rondom Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) gaan razendsnel. We zien steeds meer praktische toepassingen. Bekijk een gebouw dat nog niet gebouwd, op ware grote en direct in de omgeving waar die moet komen. Ervaar hoe een machine functioneert in een fabriek, nog voordat er een prototype gemaakt wordt. Zie hoe nieuwe stukken piping en equipment in een plant aansluiten op de bestaande onderdelen.

Hoe werkt dat nu?

Hoe zorg ik ervoor dat een 3D model vanuit CAD software werkt in een virtual of augmented reality device? Welke kennis heb ik daarvoor nodig? En welke software? We laten zien hoe u in enkele stappen een 3D model omzet en geschikt maakt voor bijvoorbeeld een Oculus Rift, HTC Vive, of Microsoft Hololens.

Wat u leert in dit webinar

VR en AR is een echte visuele ervaring. Tijdens dit webinar gaan we dus ook vooral dingen laten zien. We hebben al vele succesvolle projecten gedaan bij toonaangevende klanten en laten u graag zien hoe zij er hun voordeel mee hebben gedaan.

  • Wat is Virtual & Augmented Reality nu precies?
  • Hoe werkt de techniek?
  • Welke praktische mogelijkheden biedt het?
  • Welke kennis is nodig om dit zelf te kunnen?
  • Welke software is er beschikbaar?
  • Welke apparaten zijn er te koop?

Bekijk ook onze Masterclass


Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiƫntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creƫren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap