Naar hoofdinhoud

Webinar | Virtual & Augmented Reality

Maak kennis met Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR). Tijdens dit webinar laten wij u in 45 minuten zien hoe u deze ontwikkelingen praktisch toepast in uw organisatie.

Webinar terugkijken

Of u nu werkt in de bouwkundige-, of werktuigbouwkundige sector, civiele techniek, of de procestechniek, VR en AR is niet langer iets voor de toekomst. De software is er, de techniek is er, het is nu tijd om het in de praktijk in te zetten.

Ontdek VR & AR in de praktijk

De ontwikkelingen rondom Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) gaan razendsnel. We zien steeds meer praktische toepassingen. Bekijk een gebouw dat nog niet gebouwd, op ware grote en direct in de omgeving waar die moet komen. Ervaar hoe een machine functioneert in een fabriek, nog voordat er een prototype gemaakt wordt. Zie hoe nieuwe stukken piping en equipment in een plant aansluiten op de bestaande onderdelen.

Hoe werkt AR/VR met mijn 3D-model?

Hoe zorg ik ervoor dat een 3D model vanuit CAD software werkt in een virtual of augmented reality device? Welke kennis heb ik daarvoor nodig? En welke software? We laten zien hoe u in enkele stappen een 3D model omzet en geschikt maakt voor bijvoorbeeld een Oculus Rift, HTC Vive, of Microsoft Hololens.

Wat u leert in dit webinar

VR en AR is een echte visuele ervaring. Tijdens dit webinar gaan we dus ook vooral dingen laten zien. We hebben al vele succesvolle projecten gedaan bij toonaangevende klanten en laten u graag zien hoe zij er hun voordeel mee hebben gedaan.

  • Wat is Virtual & Augmented Reality nu precies?
  • Hoe werkt de techniek?
  • Welke praktische mogelijkheden biedt het?
  • Welke kennis is nodig om dit zelf te kunnen?
  • Welke software is er beschikbaar?
  • Welke apparaten zijn er te koop?

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld