Van ETO naar CTO

Slimmer zaken doen!

Bekijk de opname

Producerende bedrijven die nog grotendeels ‘Engineering to Order’ (ETO) werken, worden steeds vaker geconfronteerd met levertijden of kostenniveaus die niet meer te realiseren zijn. Wij herkennen deze tendens en hebben op basis van ervaringen bij onze klanten oplossingen en best practices ontwikkelt waardoor u weer op tijd kunt leveren zonder budget te overschrijden.

De twee belangrijkste onderwerpen zijn: productconfiguratie en –modularisatie. Pas dit toe in uw organisatie en u kunt aan de slag met ‘Configure to Order’ (CTO). Het resultaat? Uw omzet stijgt, de kostprijs daalt en uw marktpositie wordt versterkt!

Wat is Configure to Order?

In tegenstelling tot het meer traditionele Engineer tot Order (ETO), waarbij u elke bestelling opnieuw engineert, houdt Configure to Order in dat u uw orders gaat samenstellen en assembleren uit bestaande bouwstenen die uit voorraad leverbaar kunnen zijn. Lees meer over CTO.

Meld u aan en ontdek alles over:

  • De uitdagingen van een ‘Engineering to Order’ manier van werken.
  • De voordelen van een ‘Configure to Order’ manier van werken.
  • De overgang van ETO naar CTO in 5 stappen (download gratis eBook).
  • Hoe u deze overgang het beste kunt laten plaatsvinden binnen uw organisatie.

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap