Totale controle over uw concurrent engineering projecten

Webinar

Bekijk de opname

Gezamenlijke engineeringprojecten vertegenwoordigen een van de meest complexe uitdagingen op het vlak van documentbeheer voor owner operators. Uw EDMS moet zorgen voor een naadloze documentsamenwerking tussen uw engineering-, onderhouds- en projectteams. Het moet een doeltreffende documentcontrole garanderen bij gelijktijdige projecten en de naleving verzekeren.

Vergroot de ROI van investeringsprojecten. Bespaar tijd en kosten en verminder het risico.

Voor investeringsprojecten waarin duizenden documenten en voortdurende gelijktijdige herzieningen van ‘as-builts’ worden toegepast, moet uw systeem voor de levensduur van het project de integriteit van de assets bewaren, en tegelijk uw ROI verbeteren.

SharePoint-based document control solution

Ons op SharePoint gebaseerde systeem stelt u in staat doeltreffend meerdere gelijktijdige projecten te beheren. Bekijk de meest actuele versie van elk document in real time. Vermijd omwegen en vertragingen. Bereik snelle doorlooptijden bij herzieningen ter plaatse. Beoordeel eenvoudig herzieningen.

Meld u aan voor ons gratis webinar en leer meer over de voordelen van onze Cadac Organice Suite voor het beheer van plants.

Volg het webinar wanneer het u het beste uitkomt

14:00 CDT (US, Canada) - English
11:00 CET (Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna) - English
14:00 AEST (Sydney, Melbourne) - English

Leer meer over onze op SharePoint gebaseerde oplossing


Houd me op de hoogte

Deel evenement

Gratis Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap