TheModus Model Extender

Webinar

Steeds meer partijen zetten hun BIM-modellen in voor legio toepassingen in het gehele proces. Zo wordt BIM ook steeds vaker toegepast in de beheer en onderhoudsfase door opdrachtgevers en gebouwbeheerders. Het is daarom belangrijk dat BIM-modellen gestructureerd opgezet worden, zodat ze als informatiedrager richting de volgende stappen in het BIM-proces kunnen dienen en de juiste informatie voor de juiste persoon bevatten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het BIM-model te gebruiken bij het uittrekken van correcte hoeveelheden voor calculatie, het classificeren ten behoeve van planning of het toevoegen van WBS-informatie.

Van inconsistent model naar betrouwbare informatiebron

Tijdens dit webinar laten we zien hoe u informatie uit uw BIM-modellen haalt, toevoegt, of classificeert volgens standaarden (zoals NLSfb, DRS of RVB). TheModus Model Extender faciliteert hierin en zorgt dat de informatie uit het BIM-model zo goed mogelijk aansluit op uw processen en softwareoplossingen. Zo beschikt u tijdens iedere fase van de BIM-cyclus over de gewenste en meest betrouwbare informatie. Hiermee maakt u zowel in de ontwerp- en realisatiefase als de exploitatiefase de juiste en goed gefundeerde beslissingen.

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor alle organisaties die aansluiting zoeken met Facility Management, Calculatie, Planning of ERP-systemen vanuit hun BIM-modellen.

Programma

Trends en uitdagingen
Organiseren, classificeren en exporteren van BIM-data
Demonstratie TheModus Model Extender
Toepassingsgebieden
Vragen

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap