Naar hoofdinhoud

Webinar | TaskForce - Samenwerken aan documenten gemakkelijk gemaakt

Werk je binnen en buiten je organisatie samen aan projecten? Onze nieuwe SharePoint add-in is dan dé oplossing. Hoe gaat het in zijn werk? Download dit gratis webinar en leer in 30 minuten hoe je moeiteloos je documentenstroom beheert.

Webinar terugkijken

Verander de manier waarop je informatie beheert en deelt

Ongeacht de uiteenlopende belanghebbenden, plan je eenvoudig taken voor alle teamleden, klanten, leveranciers en de regelgevende instanties.

Houd alle projectdocumenten op orde

TaskForce is een gebruiksvriendelijke tool op basis van SharePoint waarmee je al je documenttaken moeiteloos beheert, zonder gedoe. De tool breidt de basisfunctie van SharePoint verder uit met taakbeheerfuncties en features om gecontroleerd documenten te delen.

Krijg precies de input die je nodig hebt van je team

Om projecten te voltooien, heb je de juiste input nodig op het juiste moment. Een van de geweldige functies van TaskForce is een geautomatiseerd notificatiesysteem dat alle gebruikers waarschuwt bij aankomende taken en deadlines. Hierdoor zit het hele team op één lijn, zodat je de input krijgt die je nodig hebt en gemakkelijk die belangrijke deadline haalt.

Mis nooit meer een deadline

Het was nog nooit zo eenvoudig taken en document statussen van alle projecten in real time te volgen! Met de intuïtieve gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijke dashboards van onze SharePoint add-in, is volledige transparantie en controle van alle verstrekte en toegewezen taken mogelijk.

Kortom: download het webinar en leer alles over document- en taakbeheer met Cadac Organice Taskforce.

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld