Webinar | TaskForce

WebinarDocument Collaboration Made Easy, For Everyone

Bekijk de opname

Werk je binnen en buiten je organisatie samen aan projecten? Onze nieuwe SharePoint add-in is dan dé oplossing. Hoe gaat het in zijn werk? Neem deel aan ons gratis webinar en leer in 30 minuten hoe je moeiteloos je documentenstroom beheert.

Verander de manier waarop je informatie beheert en deelt

Ongeacht de uiteenlopende belanghebbenden, plan je eenvoudig taken voor alle teamleden, klanten, leveranciers en de regelgevende instanties.

Houd alle projectdocumenten op orde

TaskForce is een gebruiksvriendelijke tool op basis van SharePoint waarmee je al je documenttaken moeiteloos beheert, zonder gedoe. De tool breidt de basisfunctie van SharePoint verder uit met taakbeheerfuncties en features om gecontroleerd documenten te delen.

Krijg precies de input die je nodig hebt van je team

Om projecten te voltooien, heb je de juiste input nodig op het juiste moment. Een van de geweldige functies van TaskForce is een geautomatiseerd notificatiesysteem dat alle gebruikers waarschuwt bij aankomende taken en deadlines. Hierdoor zit het hele team op één lijn, zodat je de input krijgt die je nodig hebt en gemakkelijk die belangrijke deadline haalt.

Mis nooit meer een deadline

Het was nog nooit zo eenvoudig taken en document statussen van alle projecten in real time te volgen! Met de intuïtieve gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijke dashboards van onze SharePoint add-in, is volledige transparantie en controle van alle verstrekte en toegewezen taken mogelijk.

Kortom: Neem deel aan het webinar en leer alles over document- en taakbeheer met Cadac Organice Taskforce

Lees meer over TaskForce


Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?