Overal samenwerken aan projecten met BIM 360 Team

Webinar

In complexe BIM-projecten wilt u ontwerpinformatie snel kunnen delen met uw projectleden en stakeholders. Autodesk BIM 360 team biedt de mogelijkheid om altijd en overal samen te werken aan BIM-projecten. Bekijk uw ontwerpen, geef opmerkingen en deel uw BIM-projectinformatie met uw collega’s en bouwpartners.

Werk samen in de Cloud met BIM 360 Team

BIM 360 Team vervangt A 360 Team voor Architectuur, Engineering en Constructietechniek. Met deze collaboration software oplossing van Autodesk kunt u snel en efficiënt samenwerken met uw team op één centraal online platform. Uw stakeholders kunnen ook projectinformatie bekijken en informatie vanuit het model gebruiken, controleren en beoordelen. BIM 360 Team is beschikbaar in een eenvoudige app voor tablet en smartphone. Zo kunt u uw projecten overal en altijd bekijken, waar en wanneer u wilt. Deze Autodesk oplossing is de eerste stap in het werken met de Autodesk Cloud technologie.

Tijdens dit webinar laten we u zien wat de mogelijkheden zijn van de Autodesk BIM 360 Team oplossing. We demonstreren hoe u informatie in uw modellen kunt vinden en hoe u informatie deelt met uw projectleden en stakeholders. Daarnaast tonen we hoe u informatie controleert, beoordeelt en opmerkingen plaatst in uw model. Ten slotte geven we inzicht in de volgende stappen en de andere onderdelen van Autodesk BIM 360.

Programma

Informatie bekijken met BIM 360 Team
Informatie in modellen vinden
Informatie delen met interne en externe projectleden
Informatie controleren, beoordelen en opmerkingen plaatsen
Collaboration for Revit als toevoeging op BIM360 Team
Andere onderdelen BIM 360 Portfolio (wanneer kunt u wat gebruiken?)

Meld u nu aan

Deel evenement

Live Webinar

Ontdek de mogelijkheden van Autodesk BIM 360 Team

Meld u nu aan

Datums & locaties

11:00
2 mei 2017

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?