Print en publiceer Inventor documenten sneller dan ooit tevoren

Gratis Webinar

Bekijk de opname

Uit onderzoek blijkt dat een engineer gemiddeld zo’n 20% van zijn tijd bezig is met het printen of publiceren van zijn ontwerp. Dat is natuurlijk zonde! Daarom hebben wij de Inventor Batch Publish Manager ontwikkeld. Wil je weten hoe je snel veel tijd kunt besparen? Meer tijd overhoud voor ontwikkeling en engineering? Volg dan dit webinar!

Inventor project printen was nooit zo eenvoudig

Even een printje maken van een 2D-tekening. Er is geen engineer die dit niet kan, maar het kost in de praktijk stiekem veel tijd. Zou het niet mooi zijn als je een heel Inventor project in één keer kunt printen? Met de juiste instellingen en papierformaten, naar de juiste printers en plotters? Onze oplossing maakt het mogelijk, direct via je Inventor ribbon.

Publiceer naar legio bestandsformaten in een handomdraai

Tijdens het ontwerpproces maak je talloze exports van je Inventor project. 2D en 3D PDF’s, DWF’s, DXF’s, en vele anderen. Een tijdrovende taak die je liever uitbesteed. Kies de exportformaten voor je documenttypes, bepaal de locatie op het netwerk en onze tool regelt de rest volledig automatisch!

Probeer 30 dagen gratis


Houd me op de hoogte

Deel evenement

Gratis Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap