Naar hoofdinhoud

Webinar | Model Based Enterprise

Het hele proces van ontwerp t/m productie wordt niet alleen meer geautomatiseerd, ook gedigitaliseerd. Een ontwerp in 3D modelleren, engineeren en simuleren is gemeengoed. In de praktijk wordt er echter nog veel gewerkt met 2D-tekeningen, al dan niet geprint.

Webinar terugkijken

Bespaar tijd en risico's en werk volledig digitaal

Uit onderzoek blijkt dat engineers zelfs tussen de 30% en 50% van hun tijd bezig zijn met het maken van 2D-tekeningen. Dit is niet alleen een tijdrovende bezigheid, het resultaat brengt ook nog de nodige risico's met zich mee. Een geprinte tekeningen is namelijk nooit up-to-date!

3D-model als centrale bron

U heeft vele uren besteed aan het perfectioneren van uw 3D model. Dan gebeurt het onvermijdelijke, er moeten (2D)-tekeningen gemaakt worden en zelfs geprint. Dat is best zonde! Hoe zou u het vinden om geen (2D) tekeningen meer te hoeven maken van uw model? Hoe mooi zou het zijn als iedereen in het hele ontwerp- en productieproces werkt vanuit één centraal model waarin alle relevante data vastligt?

Meld u aan voor dit webinar en ontdek de voordelen en de resultaten van Model Based Definition in het hele proces, ofwel Model Based Enterprise.

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld