Model Based Enterprise

Webinar

Bekijk de opname

Het hele proces van ontwerp t/m productie wordt niet alleen meer geautomatiseerd, ook gedigitaliseerd. Een ontwerp in 3D modelleren, engineeren en simuleren is gemeengoed. In de praktijk wordt er echter nog veel gewerkt met 2D tekeningen, al dan niet geprint.

Bespaar tijd en risico's en werk volledig digitaal

Uit onderzoek blijkt dat engineers zelfs tussen de 30% en 50% van hun tijd bezig zijn met het maken van 2D-tekeningen. Dit is niet alleen een tijdrovende bezigheid, het resultaat brengt ook nog de nodige risico's met zich mee. Een geprinte tekeningen is namelijk nooit up-to-date!

3D-model als centrale bron

U heeft vele uren besteed aan het perfectioneren van uw 3D model. Dan gebeurt het onvermijdelijke, er moeten (2D)-tekeningen gemaakt worden en zelfs geprint. Dat is best zonde! Hoe zou u het vinden om geen (2D) tekeningen meer te hoeven maken van uw model? Hoe mooi zou het zijn als iedereen in het hele ontwerp- en productieproces werkt vanuit één centraal model waarin alle relevante data vastligt?

Meld u aan voor dit webinar en ontdek de voordelen en de resultaten van Model Based Definition in het hele proces, ofwel Model Based Enterprise.

Wat u gaat leren:

  • Waarom zou u aan de slag gaan met Model Based Definition?
  • Hoe doe je dat? En met welke tools?
  • Wat is het resultaat?

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap