Webinar | Leveranciers voor de bouw

Bent u leverancier van de bouwwereld? Wilt u meer controle over uw product, zowel in de virtuele BIM wereld én in de echte wereld?

Leveranciers voor de bouw hebben te maken met twee werelden. Enerzijds moet een product worden gefabriceerd, op maat gemaakt of samengesteld, anderzijds wordt gevraagd om een steeds actievere bijdrage te leveren aan het BIM-proces in de bouw. Beide processen lijken op elkaar, maar zijn tegelijk volstrekt anders.

Daar waar in productie alles draait om details tot de kleinste component (boutjes & moertjes zijn essentieel) is binnen BIM de zogenaamde “space-claim” en bijbehorende product-data en functie essentieel (de boutjes en moertjes liefst achterwege laten!).

Bouwstenen voor een BIM-model

Kunnen we beide werelden verbinden en aan elkaar koppelen? Kan ik aan de hand van consistente product-data zowel een model voor productie (bijvoorbeeld in Inventor) als een BIM-object (bijvoorbeeld in Revit) aansturen? Het antwoord is ja! Cadac Modules stelt u met Configure in staat om hoog gedetailleerde productiemodellen onlosmakelijk te koppelen aan een laag gedetailleerd BIM object. Door de product-data goed bij te houden onderhoudt u beide werelden! Met name bij complexe samenstellingen, zoals luchtbehandelingsoplossingen of radiatoren levert dit enorme extra voordelen op: spelregels over de samenstellingen worden in Modules vastgelegd en zijn voor de toekomst geborgd!

Ontdek de voordelen van BIM voor de fabrikant

Wilt u de BIM modelleur van de juiste BIM-objecten voorzien en zo vanaf het begin de volledige controle hebben over uw product? Modules voorziet hierin middels Lifecycle, via slimme functies is continu te controleren of het BIM-object nog steeds klopt en overeenkomt met het straks te produceren of samen te stellen product.

Programma

Trends & Visie
Introductie Cadac Modules
Concrete voorbeelden
Licentievormen
Vragen

Meld u nu aan

Deel evenement

Live Webinar

Bent u leverancier van de bouwwereld? Wilt u meer controle over uw product? Schrijf u in voor het webinar “Leveranciers voor de bouw”!

Meld u nu aan

Datums & locaties

15:00
8 mei 2019

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap