Naar hoofdinhoud

Webinar | Kennissessies Autodesk Construction Cloud

De nieuwe Construction Cloud. Het volledig geïntegreerde platform van Autodesk bestaat uit verschillende producten. Al deze producten zijn begin van dit jaar geïntroduceerd, maar wat betekent dit eigenlijk voor mijn organisatie?

Datum Starttijd
dinsdag, 11 mei 2021 10:30
donderdag, 20 mei 2021 10:30
donderdag, 27 mei 2021 10:30
Direct aanmelden

Wat houden al die nieuwe producten in en welke voordelen biedt het mij? Hoeveel impact heeft dit en hoe zorg ik voor een onbezorgde implementatie? Moet ik eigenlijk wel overstappen of kan ik rustig doorgaan met waar ik mee bezig was? Wat zijn de verschillen met het Autodesk BIM 360-platform?

Allemaal vragen die in deze kennissessies aan bod komen. In drie sessies van 30 minuten zullen we dieper ingaan op de verschillende producten, maar ook hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen. Tevens is er de ruimte om uw vragen te laten beantwoorden door onze specialisten.

  1. Dinsdag 11 mei om 10:30: Autodesk BIM Collaborate (Pro) – belangrijkste features, 2D/3D coördinatie en samenwerking met projectteams en advies voor implementatie van Autodesk BIM Collaborate (Pro)
  2. Donderdag 20 mei om 10:30: Autodesk Docs – relatie tot AEC Collection en BIM Collaborate (Pro), de belangrijkste ontwikkelingen voor documentbeheer en tips voor werken met Autodesk Docs
  3. Donderdag 27 mei om 10:30: Autodesk Build – naadloos samenwerken op de bouwplaats, de belangrijkste functionaliteiten en advies over wanneer en hoe over te stappen naar Autodesk Build

Schrijf u hier in voor de serie kennissessies over de Autodesk Construction Cloud producten. U kunt aangeven welke kennissessie uw voorkeur heeft, maar u zal de toegang & opnames ontvangen van de gehele serie. 

Mocht u op de geplande data niet beschikbaar zijn, schrijf u dan toch in zodat u de opname terug kunt kijken. Bovendien zal op donderdag 3 juni een extra vragenuurtje komen met alle ruimte voor uw technische vragen aan onze Construction Cloud-experts. Alle deelnemers zullen hier een uitnodiging van ontvangen. 

Aanmelden voor dit webinar

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld