Webinar | Machinesimulatie op NC-code niveau

Autodesk HSM is niet langer beschikbaar voor losse verkoop, maar verkrijgbaar bij de aanschaf van Fusion 360 en de Product Design & Manufacturing Collection

Stel een vraag

Betrouwbaarheid is een belangrijk aspect binnen het productie proces. Daarom is het altijd verstandig om een CAM-programma te controleren voordat het naar de CNC-machine gestuurd wordt. Standaard biedt Inventor HSM hiervoor al vele mogelijkheden zoals gereedschapbaan- en volumesimulatie. Tijdens dit webinar laten we u graag zien hoe u ook de NC-code kunt simuleren, zodat u een goede indruk krijgt van de exacte machinebewegingen.

Voorkom botsingen en bescherm uw kostbare machine

De standaard grafische simulatie in Inventor HSM is prima bruikbaar om te zien hoe het bewerkingsproces verloopt of om te controleren op botsingen tegen machineklemmen indien u in assembly modus programmeert. Wilt u echter meer complexe bewerkingen gebruiken zoals geïndexeerd of simultaan? Dan kan een extra controle op NC-code niveau u helpen om zonder twijfel de gegenereerde code storingsvrij, zonder gevaar op botsingen (collisions), op de machine te laten lopen. Collisions die met de standaard functionaliteit van Inventor HSM niet altijd even goed boven tafel komen.

CNC-machinesimulatie op hoog niveau

Met de krachtige HSM add-on HSMSimul krijgt u toegang tot de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke machinesimulatie. Met deze CAM simulatiesoftware laadt u moeiteloos de virtuele versie van uw CNC-machine in en importeert u eenvoudig de output uit Inventor HSM. Op basis van de gegeneerde NC-file van de post-processor vindt machinesimulatie plaats zoals het hoort, mét volledige botsing controle.

Meld u vandaag nog aan voor het webinar en ontdek hoe u machinesimulatie uitvoert op basis van de NC-file van de post-processor.

Wat u gaat leren?

  • Collisioncontrole (bescherm uw kostbare machine).
  • Weet welke machinebewegingen u verwachten kunt tijdens productie.
  • Vertrouw op een veilig productieproces.
  • Verhoog uw productiviteit.
  • Integratie van machinesimulatie en de post-processor.

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap