Webinar | HSM Ultimate Webinar

Autodesk HSM is niet langer beschikbaar voor losse verkoop, maar verkrijgbaar bij de aanschaf van Fusion 360 en de Product Design & Manufacturing Collection

Stel een vraag

Met Autodesk HSM Ultimate krijgt u de beschikking over volledige CAM functionaliteit voor draaien, frezen en andere CNC gestuurde bewerkingen zoals watersnijden of houtbewerkingsmachines. Wij hebben goed nieuws, want Autodesk HSM is vanaf nu zonder meerprijs onderdeel van de Autodesk Product Design & Manufacturing Collection. Laat u daarom door onze experts bijpraten over de mogelijkheden.

Frezen & draaien

De CAM-freesmogelijkheden gaan van 2D bewerkingsstrategieën tot 5-assig simultaan inclusief volop simulatiemogelijkheden, zowel op gereedschapsbaan als volumesimulatie. De draaimodule bevat alle elementaire draaibewerkingen, zoals vlakdraaien, profieldraaien, schroefdraadsnijden, groef-steken enzovoort. Ook werkstukovergave aan de subspindel behoort tot de mogelijkheden en natuurlijk ook hier weer de volledige simulatiemogelijkheden

Gereedschapsbibliotheek en verschillende postprocessoren

Een uitgebreide gereedschapsbibliotheek is aanwezig en deze is volledig naar eigen wens in te richten. Vormfrezen kunnen zelf aangemaakt worden of geïmporteerd vanuit de gereedschapsleverancier. Standaard worden er meer dan 40 verschillende postprocessoren meegeleverd die gereedschapsbanen omzetten naar voor de machine leesbare nc-code.

Volledige integratie in Inventor

HSM Ultimate is volledig geintegreerd binnen Inventor en CAM informatie blijft binnen het part aanwezig wat dus ook de uitwisseling van bestanden met niet-HSM gebruikers borgt.

Laat u bijpraten door de specialisten

Onze collega's binnen de nieuwe Cadac Group Digital Fabrication divisie zijn specialisten met jarenlange ervaring binnen de productie, en dan met name op het gebied van CAM. Meld u aan voor het webinar en ontdek de mogelijkheden van Autodesk HSM voor uw ontwerp- en productieprocessen.


Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap