Webinar | Autodesk Fusion Lifecycle Serie

Realiseer procesoptimalisatie en digitalisering met Fusion Lifecycle

Stel een vraag

Werkt u met Autodesk Vault en bent u op zoek naar aanvullende oplossingen die u helpen verdere procesoptimalisatie en digitalisering te realiseren? Meld u dan nu aan voor deze exclusieve Autodesk Fusion Lifecycle Serie en ontdek de voordelen van het verbinden van informatie, mensen en processen over afdelingen en supply chain.

Als eerste en enige Autodesk Platinum Partner in de Benelux is Cadac Group door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Fusion Lifecycle Specialization. We bieden u hierbij dan ook graag een exclusieve Autodesk Webinar Serie aan. Elk webinar behandelt in 30 minuten een specifieke onderwerp binnen de wereld van PLM.

Autodesk Fusion Lifecycle for Supplier Collaboration
Donderdag 1 augustus 2019, van 11.00 tot 11.30 uur

In het kader van uw ontwerp-, engineering- of productieprojecten moet u mogelijk samenwerken met leveranciers, aannemers en klanten. In dit korte webinar van 30 minuten ziet u voorbeelden van hoe Autodesk Fusion Lifecycle door fabrikanten wordt ingezet om in het kader van hun product-/projectontwikkelingsprocessen efficiënt samen te werken met externe derden. We laten zien hoe informatie, gegevens en documenten, door middel van essentiële processen als NPI-/NPD-projecten, vereisten, kwaliteits- en wijzigingsmanagement, op een veilige manier met derden gedeeld kunnen worden, en hoe die derden automatisch gewaarschuwd kunnen worden wanneer ze een beoordeling moeten geven of iets moeten goedkeuren of aftekenen.

Inschrijven

Autodesk Fusion Lifecycle for Product Development Projects
Donderdag 5 september 2019, van 11.00 tot 11.30 uur

Het beheren van New Product Development/Introduction (NPD/NPI) projecten kan een tijdrovende en omvangrijke klus zijn: mensen activeren, documenten bijwerken, follow-upvergaderingen beleggen. In dit 30 minuten durende webinar wordt een overzicht gegeven van hoe product-/projectontwikkeling binnen Autodesk Fusion Lifecycle kan worden beheerd en kan worden gekoppeld aan vereisten, specificaties, risico's, taken, mijlpalen en stage gates.

Inschrijven

Autodesk Fusion Lifecycle for Quality Management
Donderdag 3 oktober 2019, van 11.00 tot 11.30 uur

Kwaliteitsmanagement is een belangrijk onderdeel van product-/projectontwikkeling - het verzamelen van belangrijke informatie en deze informatie terugkoppelen naar relevante belanghebbenden garandeert permanente verbetering en kan de garantie-, schroot- en servicekosten terugdringen. In dit 30 minuten durende webinar wordt een overzicht gegeven van hoe Autodesk Fusion Lifecycle door fabrikanten kan worden ingezet om belangrijke informatie vast te leggen, te beheren en te gebruiken in product-/ projectontwikkelingsprocessen. Aan de hand van closed-loop feedbackprocessen als 8D, VoC, NCR, CAPA, Root Cause, Inspections, First Article/Off Inspections enz. zullen we voorbeelden doornemen die u helpen bij het beheren van en voldoen aan industriestandaarden en best practices zoals ISO9001, IATF16949, Lean, APQP, PPAP enz.

Inschrijven 


Deel evenement

Webinar | Fusion LifeCycle Serie

Ontdek de voordelen van de verbinding tussen PDM en PLM

Datums & locaties

Online
5 september 2019
Online
3 oktober 2019

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap