Efficiënter werken met CAD en BIM training

Webinar

De ontwikkelingen in de bouw en op het gebied van BIM gaan razendsnel. Om deze ontwikkelingen te kunnen volgen zullen uw medewerkers continu kennis moeten vergaren. Uw medewerkers zijn immers uw meest waardevolle asset. Maar hoe zorgt u nu voor een continue ontwikkeling van uw medewerkers? Hoe weet u welke trainingen het beste aansluiten op de kennisbehoefte van uw team? En hoe verhoogt u direct de prestaties?

Verhoog uw efficiëntie met onze CAD en BIM trainingen

Tijdens dit webinar gaan wij in op alle ontwikkelingen rondom onze CAD en BIM trainingen. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is wat ons betreft essentieel voor het succes van een organisatie. Wij kunnen bijdragen aan deze persoonlijke ontwikkeling met onze resultaatgerichte trainingen waarin kwaliteit en persoonlijke aandacht onze belangrijkste kernwaardes zijn.

We laten u tijdens dit webinar zien hoe het complete trainingsmodel van Cadac Group is opgebouwd en welke specialisatiemogelijkheden we bieden. We stellen een gericht leerpad samen voor elke leerling, zodat ieder individu de training krijgt die helemaal past bij zijn vooropleiding en werkervaring. Op het einde van het webinar krijgt u uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen zodat u een helder beeld krijgt van de trainingsmogelijkheden bij Cadac Group.

Programma

Ontwikkeling trainingen en opleidingen
Opzet trainingsmodel Cadac Group
Uitleg trainingen Cadac Group
Toekomstige mogelijkheden voor kennisvergaring
Q&A

Meld u nu aan

Deel evenement

Live Webinar

Ontdek de mogelijkheden van onze CAD en BIM trainingen.

Meld u nu aan

Datums & locaties

11:00
6 april 2017

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?