Webinar | Content LAB

Webinar

Bent u fabrikant of leverancier in de bouw en wilt u uw producten 24/7 virtueel beschikbaar stellen in BIM? Dat is vanaf nu mogelijk! Wij hebben hiervoor de unieke Content LAB (Library Access Button) ontwikkeld.

Tijdens het webinar Content LAB tonen wij hoe u efficiënter en sneller uw producten 24/7 virtueel beschikbaar stellen in BIM. Om snel een model op te bouwen in Autodesk Revit wordt vaak content gebruikt uit bibliotheken, externe websites, of databases van fabrikanten van installatietechnische onderdelen. Zou het niet mooi zijn wanneer een Revit gebruiker uw content selecteert om in het model te plaatsen? Via de Content LAB add-in kan een modelleur via een knop in Revit rechtstreeks producten uit uw productcatalogus selecteren en in het BIM model plaatsen. We demonstreren hoe u de Content LAB add-in optimaal kunt inzetten voor BIM. 

Programma

Wie zijn wij?
Inleiding BIM
Trends & ontwikkelingen
Wat is BIM?
BIM & praktijk
BIM voor fabrikanten
Vragen

Meld u nu aan

Deel evenement

Live Webinar

Uw producten 24/7 virtueel gemakkelijk beschikbaar stellen in BIM

Meld u nu aan

Datums & locaties

15:00
19 september 2018

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap