Collaboration for Revit

Webinar

Bekijk de opname

Steeds meer partijen werken samen in BIM. Bij het samenwerken in een BIM-project komen echter vaak verschillende uitdagingen naar voren, zoals het efficiënt beheren van modellen en tekeningen en het delen van de juiste versie van deze modellen en tekeningen. Deze uitdagingen zorgen voor een steeds grotere vraag naar oplossingen rond het gestructureerd en gecentraliseerd beheren en delen van modellen en informatie tijdens een BIM-project.

Tijdens dit webinar geven we een introductie van Collaboration for Revit. We laten u zien hoe u om moet gaan met de uitdagingen rondom BIM en samenwerken. Hoe deelt u de juiste informatie, hoe werkt u zo optimaal mogelijk samen (al dan niet gelijktijdig in één Revit model) en welke oplossingen kunnen u hierbij helpen.

Doelgroep

Dit webinar is interessant voor alle organisaties binnen de bouwindustrie die samenwerken in BIM en hierbij verschillende uitdagingen ondervinden.

Programma

Trends en uitdagingen
A360 Team & Collaboration for Revit
BIM 360 Glue
Cadac Organice "Common Data Environment"
Vragen

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap