Webinar | Cadac TheModus Suite

Haal meer uit uw Autodesk Revit investering

Meld u nu aan Meer over Cadac TheModus Suite

Cadac TheModus Suite is een multidisciplinair BIM-platform met bewezen oplossingen voor architecten, adviseurs- en ingenieursbureaus, aannemers en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. Met de cloud-gebaseerde, werkmethodiek-onafhankelijke, BIM-oplossingen van Cadac TheModus Suite doorloopt u het bouwproces van concept tot en met exploitatie sneller, efficiënter en goedkoper.

Bent u vaak op zoek naar de juiste Autodesk Revit content? Of doet u, ondanks het gebruik van Autodesk Revit, toch vaak handmatig en repeterende handelingen? Misschien merkt u met enige regelmaat dat een aangeleverd Autodesk Revit model niet bruikbaar is? Tijdens deze webinars op dinsdag 24 september 2019 laten we u zien hoe u meer rendement haalt uit uw Revit investering zonder dat u een zware applicatie dient te gebruiken of gebukt gaat onder een vendor lockin. Schrijf u in voor een van de webinars en haal meer uit Revit!

Tijdens deze webinars laten we zien hoe Cadac TheModus Suite u helpt om uw BIM-proces beter te beheersen. Het webinar dat plaatsvindt in de ochtend van 24 september om 10:00 richt zich op het inzetten van Cadac TheModus Suite voor Revit gebruikers in de bouw. Het webinar later die dag, om 15:00, richt zich op Revit-gebruikers in de installatietechniek. 

Cadac TheModus Suite voor de bouw
Dinsdag 24 september om 10:00

Werkt u in de bouw en wilt u sneller uw ontwerpprocessen binnen Autodesk Revit automatiseren? Met Cadac TheModus Site werkt u efficiënter en kunt u uw BIM model via diverse controlefuncties en handige rapportages analyseren. Werk beter samen, beheers de 'i' van BIM en deel uw Revit-projecten met uw bouwpartners en opdrachtgevers.

Cadac TheModus Suite voor de installatietechniek
Dinsdag 24 september om 15:00

Werkt u in de installatietechniek en bent u opzoek naar een oplossing om optimaal aan te sluiten op het BIM-proces? Tijdens dit webinar gaan we globaal in op de functies en oplossingen binnen Cadac TheModus Suite, zoals controle op ontwerpregels, document generatie voor onder andere werktekeningen en prefab, genereren en delen van rapportages op basis van de juiste classificatie en specifieke tooling. Volg het webinar en ontdek eenvoudig de mogelijkheden van Cadac TheModus Suite binnen uw organisatie. 

Programma

Dinsdag 24 september om 10:00 Cadac TheModus Suite voor de bouw
Dinsdag 24 september om 15:00 Cadac TheModus Suite voor de installatietechniek

Meld u nu aan

Deel evenement

Live Webinar

Haal meer uit uw Autodesk Revit investering

Meld u nu aan

Datums & locaties

10:00
24 september 2019
15:00
24 september 2019

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap