Cadac TheModus Suite

Webinar

Bekijk de opname

Maak kennis met de geheel vernieuwde Cadac TheModus Suite! Een multidisciplinair BIM-platform met bewezen oplossingen voor architecten, adviseurs- en ingenieursbureaus, aannemers en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. Met de werkmethodiek onafhankelijke, cloud-gebaseerde BIM-oplossingen van TheModus Suite doorloopt u het bouwproces van concept tot en met exploitatie sneller, efficiënter en goedkoper.

Werk sneller en automatiseer uw ontwerpprocessen binnen Autodesk Revit of gebruik de multidisciplinaire, online bibliotheek met Revit objecten. Werk efficiënter en analyseer uw BIM model via diverse controlefuncties en handige rapportages. Werk beter samen, beheers de 'i' van BIM en deel uw Revit-projecten met uw bouwpartners en opdrachtgevers.

Tijdens dit webinar laten we zien hoe onze TheModus Suite u helpt om uw BIM-Proces beter te beheersen. We gaan globaal in op de functies en oplossingen binnen de suite, zoals controle op ontwerpregels, document generatie voor onder andere werktekeningen en prefab, genereren en delen van rapportages op basis van de juiste classificatie en specifieke tooling. Volg het webinar en ontdek eenvoudig de mogelijkheden van deze Suite.

Programma

Introductie Cadac TheModus Suite 3.0
Toelichting TheModus Suites en Apps
TheModus Features uitgelicht

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap