Webinar | Bouwkundige aannemers: orde in de chaos

Leer meer over een sectorspecifieke aanpak voor document- en modelbeheer voor uitvoerende partijen

Meld u nu aan Bekijk de opname

De bouwindustrie bevindt zich middenin een digitalisatie van processen. Een van de gevolgen hiervan is dat er tijdens deze digitale processen ook steeds meer digitale bestanden worden gegenereerd. Wat wij ervaren is dat dit veelal ongestructureerd gebeurt.

In dit webinar bespreken wij de chaotische werkwijze die kan ontstaan door ongestructureerd data beheer. Wij brengen orde in de chaos, door een sectorspecifieke aanpak voor document- en modelbeheer voor uitvoerende partijen te presenteren.
 
Tijdens dit webinar leert u projectmatig uw documenten en modellen te beheren, op een wijze die perfect aansluit op de projectmatige aanpak van uw bouwprojecten. Werk efficiënter samen met uw partners, reduceer projectrisico en lever snellere resultaten en hogere kwaliteit. Dat is waar BIM om draait!

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Bouwkundige aannemers: orde in de chaos

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap