BIM voor Installatietechniek

Webinar

Bekijk de opname

Installatietechnische bedrijven werken steeds intensiever samen in hun projecten om de faalkosten en de tijdsdruk in projecten te beperken. Daarnaast kunnen installateurs met een gedegen samenwerking de werkprocessen optimaliseren en de werkzaamheden efficiënter uitvoeren.

Tijdens het webinar BIM voor installatietechniek tonen wij hoe u efficiënter en sneller modelleert in BIM. We demonstreren hoe u met de juiste content en ondersteunende tools uw model optimaal kunt inzetten voor BIM. U leert de voordelen en toegevoegde waarde van BIM voor de installatietechniek of installatietechnieken. Naast de functionaliteiten in Autodesk Revit MEP, tonen we ook verschillende andere oplossingen waarmee u sneller en efficiënter ontwerpt en nog beter aansluit op de Nederlandse en Belgische bouwmarkt. 

De webinars zijn gesplitst in een variant voor de Belgische en de Nederlandse installatietechnische markt, zodat de informatie perfect aansluit op de ontwikkelingen in uw markt.

Programma

Introductie Autodesk Revit MEP
Model opbouwen met installatietechnische BIM Content
Intelligente ondersteuning met rekentools
Deliverables voor verschillende doeleinden
Praktijkvoorbeelden

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap