BIM voor de fabrikant

Webinar

Bekijk de opname

BIM is in de bouwsector inmiddels door bijna alle partijen geadopteerd. Daar stopt het echter niet. Het volgende doel is het betrekken van aanverwante sectoren bij de BIM werkmethodiek, zodat ook zij de voordelen van BIM ontdekken. Zo zijn er met BIM veel voordelen voor fabrikanten en toeleveranciers in de bouw te behalen.

Bouwstenen voor een BIM-model

Aangezien een BIM-model wordt opgebouwd met bouwstenen (content) uit bibliotheken, websites of databases van fabrikanten, is het noodzakelijk dat fabrikanten hun producten BIM-ready maken. Met goede gestandaardiseerde content van fabrikanten wordt het voor ontwerpers en modelleurs zeer eenvoudig om met de juiste up-to-date bouwstenen aan de slag te gaan in hun BIM-model.

Ontdek de voordelen van BIM voor de fabrikant

Bent u fabrikant of toeleverancier in de bouw en wilt u op efficiënte wijze aansluiten op BIM door bijvoorbeeld uw producten virtueel in BIM beschikbaar te stellen? Volg dan het webinar BIM voor de fabrikant en ontdek hoe u een zinnige bijdrage aan BIM levert. Daarnaast demonstreren we verschillende oplossingen waarmee u voordeel uit BIM haalt. We tonen tevens onze publicatiemogelijkheden, Content LAB en BIMobject, waarmee u eenvoudig uw productmodellen direct beschikbaar stelt voor in Autodesk Revit.

Programma

Inleiding BIM
De rol van de fabrikant in BIM
Standaardisatie
Alles over BIM bouwstenen
Publicatiemogelijkheden: Content LAB en BIMobject
Welke voordelen heeft BIM voor de fabrikant?

Houd me op de hoogte

Deel evenement

Live Webinar

Momenteel geen aanmelding mogelijk. Wilt u op de hoogte worden gehouden over nieuwe datums?

Houd me op de hoogte

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap