Naar hoofdinhoud

Webinar | NXTdim Batch Publish Manager

Uit onderzoek blijkt dat een engineer gemiddeld zo’n 20% van zijn tijd bezig is met het printen of publiceren van zijn ontwerp. Dat is natuurlijk zonde! Daarom hebben wij de Inventor Batch Publish Manager ontwikkeld.

Webinar terugkijken

Inventor project printen was nooit zo eenvoudig

Even een printje maken van een 2D-tekening. Er is geen engineer die dit niet kan, maar het kost in de praktijk stiekem veel tijd. Zou het niet mooi zijn als je een heel Inventor project in één keer kunt printen? Met de juiste instellingen en papierformaten, naar de juiste printers en plotters? Onze oplossing maakt het mogelijk, direct via je Inventor ribbon.

Publiceer naar legio bestandsformaten in een handomdraai

Tijdens het ontwerpproces maak je talloze exports van je Inventor project. 2D en 3D PDF’s, DWF’s, DXF’s, en vele anderen. Een tijdrovende taak die je liever uitbesteed. Kies de exportformaten voor je documenttypes, bepaal de locatie op het netwerk en onze tool regelt de rest volledig automatisch! Wil je weten hoe je snel veel tijd kunt besparen? Meer tijd overhoud voor ontwikkeling en engineering? Download dan dit webinar!

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld