Naar hoofdinhoud

Webinar | Autodesk License Compliance Check: voorkom onjuist software gebruik

Autodesk heeft recent aangekondigd intensiever te gaan controleren op het juiste gebruik van Autodesklicenties. Voorkom onnodige risico’s en onaangename verrassingen. In 60 minuten tijd geven we u richtlijnen zodat u uw Autodesk-software op een legale en veilige manier kunt gebruiken.

Webinar terugkijken

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en levert Autodesk softwareoplossingen voor uw zakelijke behoeften. Door de jaren heen evolueerde het aanbod naar steeds krachtigere producten, maar niet alleen de oplossingen en functionaliteiten zijn in de loop der jaren veranderd. Het licentiemodel is in die periode ook gewijzigd, inclusief de regels die u dient te volgen om te voldoen aan de gebruikersvoorwaarden van de software.

Indien u al een geruime tijd Autodesk-klant bent, beschikt u waarschijnlijk over diverse licentietypes wat het efficiënt beheren van uw softwareportfolio niet eenvoudig maakt. Vaak is het onduidelijk welke licenties in omloop zijn in uw organisatie en welke rechten en plichten eraan verbonden zijn. Het gevolg: hoge beheerkosten, geen inzicht en mogelijk juridische gevolgen.

Als Autodesk-partner vinden we het belangrijk onze klanten te ondersteunen bij het correct beheer van licenties. Tijdens dit webinar brengen we de belangrijkste veranderingen van 1993 tot 2022 in kaart, geven we tips omtrent software asset management en behandelen we de meest voorkomende problemen waar klanten tegenaanlopen wanneer zij de regelgeving van Autodesklicenties correct willen naleven. Bovendien krijgt u tijdens dit webinar de kans om uw vragen rondom licentiebeheer te stellen. 

Tijdens het webinar behandelen we onderstaande veel voorkomende problemen: 

  • Juridische entiteit;
  • Login-problemen;
  • Vorige versies;
  • Software trials;
  • Over-installaties.

Schrijf u in voor het webinar 'Autodesk License Compliance Check: voorkom onjuist softwaregebruik' op donderdag 15 april en voorkom een niet-correcte naleving van de Autodesk-regelgeving.

U kunt dit webinar nu terugkijken

Vul hier uw gegevens in

Kies een locatie

Europa

Wereld